Gudelj verwacht weinig veranderingen onder Pastoor

By
Updated: september 16, 2014

Een bijzondere dag voor AZ. Marco van Basten doet een stap terug, en nieuwbakken assistent Pastoor neemt zijn stokje over. Volgens aanvoerder Gudelj zal er weinig veranderen.

‘Ik zeg nog tegen allebei trainer. Niemand is echt veranderd. Pastoor is van zichzelf altijd al aanwezig geweest op het trainingsveld. Ook toen Van Basten hoofdcoach was.’

Dat de rollen nu anders liggen maakt voor de aanvoerder weinig uit. ‘Wij luisteren naar alle trainers op het veld. Nu is het niet meteen heel erg anders nu iedereen een andere rol heeft gekregen. Wat ik al zei, Van Basten is niet zomaar een assistentje.’

3 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  16 september 2014 at 22:43

  Kijk, allemaal wel leuk wat Gudelj hier verteld maar op elk schip is maar 1 kapitein. Dat is wel zo duidelijk als er knopen moeten worden doorgehakt.
  De hoofdtrainer is eindverantwoordelijk en bepaald dus wat er gebeurd.

 2. Ruud

  17 september 2014 at 06:44

  Ik hoop dat het wel wat uitmaakt voor de spelers, want zoals het nu gaat gaat het niet goed. Ongelukkige uitspraak van Gudelj.

 3. Gerrit Vooijs

  18 september 2014 at 07:42

  Gudelj is een harde werker maar naar mijn mening id de druk van het aanvoerderschap teveel voor hem.
  Sinds hij aanvoerder is doet hij van alles maar het is allemaal een beetje ongelukkig.
  Zijn acties op het veld zijn op zijn zachts gezegd ongelukkig, lomp, onbeholpen, slecht getimed enz, enz, maar goed bedoeld.

  Ik zie Gouweleeuw ala een goed alternatief. Hij heeft het spel voor zich en ziet dus goed waar het mis gaat en waar de ploeg iets bijgestuurd moet worden.

  Gudelj kan zich dan weer bezig gaan houden met zijn eigen bijdrage in dit elftal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *