Fans gaan Van Basten steunen vanavond

By
Updated: september 13, 2014

AZ speelt vanavond het duel tegen sc Heerenveen, en om Marco van Basten mentaal te steunen, willen de supporters in de 88ste minuut luid gaan applaudiseren. Zo willen de fans refereren naar het succesvolle EK’88, waar de coach deel van uitmaakte.

Doe jij vanavond mee?

10 Comments

 1. i.pjotr

  13 september 2014 at 11:24

  MOOI

 2. Bradje

  13 september 2014 at 13:23

  Ik doe mee, dan ga ik maar een keer niet om 80ste minuut weg 😉

 3. AZ WOMAN

  13 september 2014 at 16:02

  Dat wordt een heel mooi gebaar,
  grote klasse en hulde voor de initiatief nemers.

 4. Gerrit Vooijs

  13 september 2014 at 18:00

  Van Basten speelde toen met rugnummer 12. Loop je niet het risico dat geest al uit de fles is. Kun je de 88e minuut er nog hij doen 😉

 5. Ruud

  13 september 2014 at 21:40

  De geest is uit de fles zo. Ongelooflijk jammer dat zelfs van Heerenveen verloren wordt. We zakken echt af naar het rechter rijtje zo. Het is niet anders, maar op alle fronten schiet dit team tekort en wordt te weinig samengespeeld, te laat de strijd aangegaan en tot slot is er te weinig rendement voorin. Een goed gesprek met Marco is inderdaad nodig morgen…

  • Gerrit Vooijs

   13 september 2014 at 21:52

   Klopt, dit team heeft te weinig samen gespeeld. Deze basisformatie kende maar 1 basisspeler die er eind seizoen 2012-2013 in stond: Ortiz. Dat is gewoon ff teveel van het goede in 17 maanden tijd.

   • i.pjotr

    14 september 2014 at 11:59

    Gerrit,
    Bij Pec, zijn ook veel basis spelers vertrokken……….
    Huidige PECBasisteam weet wel strijd op de mat te leggen en wedstrijden hierdoor te winnen…. En wedstrijdinstelling is te coachen. Wedstrijdinstelling is vaak ver te zoeken bij AZ, en dan speel je bijvoorbaat een verloren wedstrijd ( helaas al twee t geval)

 6. AZ4Altijd

  13 september 2014 at 21:52

  Als ik MvB was, zou ik heel snel mijn spullen pakken. Zou niets met AZ te maken willen hebben en met Stewart, met zijn loze beloftes.

 7. AZnu

  13 september 2014 at 23:16

  Om het vandaag de spelers extra lastig te maken had Stewart speciaal voor deze gelegenheid voor de veldspelers behoudens de keeper een drol in de broek genaaid. En dat loopt niet fijn!! hebben we kunnen zien. Wat een slap aftreksel van wat voetbal behoort te zijn hebben we gezien. Alleen Rochet en Lucassen lieten zich positief zien en wat is er in godsnaam met Gudelje aan de hand. Gadverdamme, voetbal begint bij optimale inzet en beleving. Totaal niet gezien. En 10+ voor het publiek. De geste naar van Basten vond ik enorm te prijzen.

 8. woonwagenpower

  14 september 2014 at 06:59

  AZ-Heerenveen SLECHT…….wordt vervolgt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *