AZ biedt De Zeeuw excuses aan

By
Updated: oktober 29, 2009
AZ biedt De Zeeuw excuses aan

Bestuur en directie van AZ schamen zich voor het deel van de supporters dat zich zondag tijdens de wedstrijd AZ – Ajax op grove wijze heeft uitgelaten tegenover Demy de Zeeuw. AZ is namelijk een club die bekend staat om het meestal correcte gedrag van haar supporters.

Aanleiding van alle commotie waren uitspraken van De Zeeuw in een interview, die tot hevige emoties bij de supporters leidden. AZ is echter van mening dat daarom niet de grenzen van het toelaatbare mogen worden overschreden.

Directeur Voetbalzaken Marcel Brands heeft contact opgenomen met De Zeeuw om namens bestuur en directie excuses over te brengen. In een verklaring aan de KNVB heeft AZ laten weten dat tijdens de wedstrijd alle procedures zijn gevolgd binnen de richtlijnen van de bond.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *