Rochet blij bij AZ: ‘Droom uitgekomen’

By
Updated: september 9, 2014

Rochet, pas sinds enkele maanden in dienst bij AZ, kijkt tevreden terug bij zijn nieuwe club. ‘Ik ben hier pas enkele maanden en ben hier heel goed ontvangen. Voor mij is een droom uitgekomen,’ aldus de sluitpost die overkwam van Danubio FC, een van de topclubs uit de Uruguayaanse competitie.

Het gaat snel met hem. Eigenlijk werd hij gehaald voor de toekomst en had Esteban en De Winter voor zich te dulden. Doordat De Winter aan heeft gegeven graag te willen vertrekken, steeg de nieuwe doelman in de piekorde. Nu eerste doelman Esteban geblesseed is, mocht hij zowaar zijn debuut al maken voor het eerste van AZ. ‘Ik was wel wat gespannen, maar toen de wedstrijd begon verdween dat.’

Overigens heeft Van Basten hem wel een advies gegeven: leer de Nederlandse taal. ‘Ik begrijp dat en respecteer die mening. Ik ben nu in Nederland en moet daarom snel Nederlands leren.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Wesley

  9 september 2014 at 19:53

  Goed advies, ik hoop dat ie het ook gaat gebruiken. Ik erger me soms dood aan goede spelers die al een paar seizoenen in de Eredivisie spelen maar die nog geen woord Nederlands spreken, maar dat is puur mijn mening.

  • De echte supporter

   10 september 2014 at 21:07

   Wesley, ik ben het met je eens. Eigenlijk moeten ze gewoon allemaal nederlands spreken.

 2. harm

  9 september 2014 at 20:00

  Ik hoop dat het het vertrouwen wint, en snel beetje verstaanbaar is naar anderen! en hoop dat dit de nieuwe Romero is !!

 3. Keps

  10 september 2014 at 10:57

  Als het aan mij ligt is hij nog een plaatsje in de pikorde gestegen.

  1. Rochet (straalt veel meer rust uit).

  2. Esteban.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *