Berghuis baalt flink: ‘Nog nooit zo lang geblesseerd geweest’

By
Updated: september 7, 2014

AZ moet het de komende weken doen zonder uitblinker Berghuis. In een oefenduel tegen KV Mechelen verstapte de aanvaller zich en brak daarbij zijn middenvoetsbeentje. Komende maand in het gips en daarna kan hij pas werken aan zijn herstel. Hij baalt flink!

‘Eigenlijk trok ik dit seizoen de lijn door die ik vorig jaar had ingezet. Toen ging het ook al goed. Nu moet mijn voet een maand in het gips, pas daarna kan ik aan mijn herstel werken. Een vreemde gewaarwording voor mij. Ik ben nog nooit zo lang geblesseerd geweest,’ aldus Berghuis.

Dat betekent dat zowel Pastoor als Van Basten mogen gaan puzzelen. Berghuis vervult nu een zeer belangrijke rol in het elftal en het is maar de vraag of iemand hem kan vervangen. Bron foto: AZ.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *