Koeman begrijpt weinig van AZ

By
Updated: oktober 29, 2009
Koeman begrijpt weinig van AZ

We zijn eindelijk doorgedrongen tot de kern van het probleem. Zelfs Koeman begrijpt weinig van AZ, en dat is misschien ook wel het grootste probleem. Hij is verantwoordelijk om AZ op de rails te krijgen, maar gezien de laatste weken is dat hem nog niet gelukt. Gisterenavond werd dit weer zeer pijnlijk duidelijk gemaakt door pas in blessuretijd de wedstrijd tegen de amateurs op slot te gooien.

De Alkmaarse formatie versloeg de hoofdklasser in het toernooi om de KNVB-beker pas na verlenging (5-2).
‘Ik heb geen verklaring waarom we het zo lastig hadden’, zei de trainer na afloop op de persconferentie. ‘Ik zag Real Madrid in de Spaanse beker van een ploeg als Spakenburg verliezen. Dan vraag je je af hoe dat mogelijk is. Nu vraag ik me hetzelfde af over mijn eigen ploeg.’

Ondanks het feit dat het lang 0-1 stond, hield Koeman vertrouwen in een goed resultaat. ‘Ik heb geen moment het idee gehad dat het slecht zou aflopen. Je weet dat je conditioneel beter bent en komt ook weer op voorsprong. Maar ze maken op fantastische wijze 2-2’, doelde de trainer op de late gelijkmaker van Christy Bonevacia.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *