Pastoor ambieert rol als hoofdtrainer bij AZ

By
Updated: september 5, 2014

Door de afwezigheid van Marco van Basten is Alex Pastoor tijdelijk aan het roer. Als Van Basten terugkeert zal Pastoor natuurlijk weer zijn rol als assistent gaan vervullen. Toch hoopt hij ooit zelf de scepter te zwaaien in Alkmaar.

‘Die droom is er nog steeds,’ aldus Pastoor. Naar alle waarschijnlijkheid moet hij daar wel even op wachten. Van Basten heeft namelijk een contract getekend voor twee seizoenen bij de Alkmaarders. Mogelijk komt Pastoor daarna in beeld.

9 Comments

 1. i.pjotr

  5 september 2014 at 10:20

  Van mij mag hij, didactisch goed onderlegd, voetbalervaring, en met de visie “veel jeugd” inpassen HOOP ik dat hij de juiste man is

 2. Geert

  5 september 2014 at 10:22

  Pastoor krijgt nu door omstandigheden de kans om te ervaren hoe het is als hoofdcoach van AZ. Volgens mij kan hij het prima overnemen na 2 jaar. Hij heeft zeer goed werk gedaan bij Excelsior en ook bij NEC heeft hij het gewoon goed gedaan. Bij NEC is hij ontslagen door de slechte resultaten, maar toen hij wegging zijn ze vervolgens meteen gedegradeerd.

 3. Jeroen

  5 september 2014 at 10:34

  Eens! Over twee jaar is hij er wel klaar voor denk ik. Het is ook niet erg om even in de schaduw te staan en het vak te leren.

  • gerard

   5 september 2014 at 13:54

   Geloof me, Pastoor is nu al gewoon een volwaardige hoofdtrainer.

 4. Ruud

  5 september 2014 at 10:35

  Volgens mij kan Pastoor niet met verlies tegen Ajax leven en de huidige hoofdtrainer wel. Daar zit voor mij nou net het verschil. Van mij mag Pastoor het overnemen.

 5. kaazie87

  5 september 2014 at 14:40

  hahaha heerlijk om te lezen dit, aantal maanden geleden totaal ongeschikt als opvolger van advocaat niemand was het er mee eens dat dhr pastoor wel is de opvolger van advocaat zou kunnen worden, en moet je nu is lezen het lijkt wel de verlosser himself. het blijft een rare wereld de voetbalwereld

  • Ruud

   5 september 2014 at 20:38

   Ik was toen al voor de keuze van Pastoor, dus geen flauwekul vertellen. Alleen wordt de huidige hoofdtrainer meer vereerd door de meeste fans.

 6. Gerrit Vooijs

  5 september 2014 at 22:45

  Allemaal leuk en aardig maar dit moet Pastoor niet doen. Zijn tijd komt wel. Dit kan ook worden uitgelegd als zagen aan de poten van de hoofdtrainer.
  Dat is niet goed voor de samenwerking.

  Kijk Van Basten heeft Heerenveen naar de 5e plaats geloodst en was enige tijd als trainer van oranje de trainer die het langst ongeslagen was. Wat stelt Pastoor daar tegenover ?
  Laat hem de komende 2 seizoenen maar rijpen onder de vleugels van Marco.

  • oma

   6 september 2014 at 07:34

   sorry Gerrit,
   maar mag ik hier aan toevoegen dat hij dit al gezegd heeft toen hij de jeugd nog trainde bij AZ dat het zijn droom is om het eerste te trainen.
   toen had hij nog geeneens zijn licentie voor betaald oefenmeester.
   iedereen mag toch een droom hebben.
   R,Koeman droomt er van Barcelona tetrainen mag toch.
   dit heeft niets met iemands zijn poten zagen temaken.
   dit is zijn droom.
   het wordt nu opgeblazen omdat hij het tegen een of andere journalist zei.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *