Van Basten: ‘Het gaat goed’

By
Updated: september 5, 2014

Van Basten heeft gisteren stiekem de wedstrijd bijgewoond tussen AZ en KV Mechelen. De trainer zit in de ziektewet, maar kon het niet laten om even een kijkje te nemen. Overigens was daar niemand van op de hoogte en hij verliet dan ook het duel in alle anonimiteit. Althans… totdat hij werd gespot door een journalist.

‘Ik ben alleen even komen kijken. Het gaat goed,’ aldus Van Basten. Hij was niet erg spraakzaam maar liet wel weten dat het weer beter met hem ging. Toch is er in goed overleg besloten dat hij pas 14 september weer terugkeert bij de club. ‘Die datum is in overleg met de club en de medische staf van AZ bepaald.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. gerard

    5 september 2014 at 13:51

    Ha, die begint hem natuurlijk wel wat te knijpen met die talentvolle en welbespraakte Pastoor.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *