AZ wint met piepjong elftal van Mechelen: 2-1

By
Updated: september 4, 2014

Eerder op de dag heeft AZ een oefenwedstrijd afgewerkt tegen KV Mechelen. Beide teams met AFAS als hoofdsponsor. In Alkmaar werd het door twee goals van Gouweleeuw uiteindelijk 2-1.

AZ trad af met een jeugdige formatie. Rochet, Luckassen, Anderson, Dos Santos, Rosheuvel en Haps stonden in de basis. Overigens leuk feitje is dat Berghuis de aanvoerdersband om mocht. Daarnaast mochten Gyasi, Babalj, Spierings en Muhren nog invallen.

“De eerste helft speelden we niet goed genoeg”, zei Pastoor na afloop. “Verdedigend en aanvallend werden afspraken niet goed nagekomen. Tijdens de tweede helft was dat veel beter; toen heb ik goede dingen gezien. We vandaag konden geen beroep doen op vijf internationals en misten ook een aantal geblesseerden. Dan is het hartstikke mooi voor de club dat jonge jongens kunnen aansluiten om ervaring in het eerste elftal op te doen.” En over de uitgevallen Luckassen: “Hij ging door zijn enkel. Dat is vervelend voor hem, maar ik denk dat het redelijk meevalt.”

Hierrr de link naar de samenvatting van de wedstrijd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *