CBV gewaarschuwd door situatie Van Basten

By
Updated: september 4, 2014

De situatie omtrent Marco van Basten maakt diepe indruk bij AZ, maar ook het Coaches Betaald Voetbal (CBV), die de belangen behartigd van de coaches, is gealarmeerd.

Het CBV laat weten dat hedendaagse coaches onder inmense druk staan en dat dit uitwerkingen heeft op lichaam en geest. Op dit moment moeten coaches zich eens per jaar laten controleren, maar dit nemen ze vooralsnog niet zo serieus. De situatie omtrent Van Basten zou dit wel eens kunnen veranderen.

‘Ze krijgen meer verantwoordelijkheden. En er komen steeds meer platforms, waarop zogenaamde deskundigen hun meningen ventileren over trainers. Niet alleen directeuren kunnen hun zegje doen over coaches, ook zogenaamde supporters. En dat allemaal in dubieuze bewoordingen, dat speelt allemaal mee,’ aldus Marsman, voorzitter van het CBV. ‘Voor ons een reden om de thermometer er eens wat vaker bij ze in te gaan stoppen.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Hatze Flats

  4 september 2014 at 13:29

  Jeroen… ’t moet zijn gewaarschuwd (!) dus met een r ertussen.
  Voor de rest top hoor je site.

  • Jeroen

   4 september 2014 at 14:05

   Scherp! 🙂 heb het inmiddels aangepast. Bedankt voor het doorgeven.

 2. gerard

  4 september 2014 at 13:38

  Gisteren de prachtige documentaire over van Gaal gezien.
  Als je dan eens bekijkt wat hij allemaal op zijn glorieuze pad is tegengekomen en het prive ook niet altijd roze geur en maneschijn is geweest en hoe de media altijd onder de hoede van de godenzoon tegen hem gekeerd is, dan mag je wel zeggen dat die man in de wieg is gelegd om met al deze factoren (stress, druk, etc.)om te gaan wat deze baan schijnbaar met zich mee kan brengen.

 3. kaazie87

  4 september 2014 at 18:48

  vanmiddag even naar az-kvm geweest, eerste helft dramatisch 2e helft stukken beter, dabney dos santos viel positief op hele goede voetballer en nog maar 18 jaar oud. stijn spierings ook wooow toptalent echt waar ook 18 jaar, verder vondt ik elm andersson en die snelle rechtsbuiten zwaar waardeloos en haps kan wel voetballen maar moet nog wel een hoop leren hij heeft een beetje de uitstraling van wijnaldum dat moet hij snel afleren . wat ook opviel was de rust achterin door die keeper foutlose wedstrijd gekeept en een fantastische uittrap

  • Jeroen

   4 september 2014 at 20:28

   Net even de samenvatting gekeken. Twee helft inderdaad een stuk beter. Wel jammer dat de keeper blunderde bij de 1-2. Voor de rest ziet het er wel naar uit dat er meer rust is in de achterhoede met Rochet. Leuk dat Pastoor ook veel talentjes liet spelen. Daar doen ze het uiteindelijk ook voor.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *