‘Dembele aast op een vertrek bij AZ’

By
Updated: oktober 28, 2009
'Dembele aast op een vertrek bij AZ'

De steenrijke investeerder van NEC, Marcel Boekhoorn, heeft interesse in een aantal AZ spelers, waaronder Dembélé. De zaakwaarnemer van de AZ spits gaat uit van een grap en geloof er niets van. “Dat moet een grap zijn”, reageert hij in Het Laatste Nieuws. “Misschien maakt hij een kans als hij de club in het geheel koopt, maar om spelers zomaar te kopen zal moeilijk zijn.”

Toch geeft zijn zaakwaarnemer wel aan dat Dembélé op een vertrek aast. “Als de tendens zich voortzet, zal AZ dit seizoen zelfs met moeite Europees voetbal kunnen afdwingen. Ook een vertrek tijdens de winterstop is een optie als er een concrete aanbieding komt.”

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>