Pastoor tevreden met overwinning

By
Updated: augustus 31, 2014

Pastoor stond gisteren even aan het roer en zag zijn AZ winnen van FC Dordrecht. Met een aantal wijzigingen in de selectie wist AZ goed stand te houden en eenvoudig het net te vinden.

“Het kon al snel beter dan vorige week tegen Willem II”, reageerde Pastoor. “We waren vooral tevreden over de samenwerking tussen de jongens. Samenwerking is het cement tussen alle voetbalstenen. Voor de rust waren we dodelijk effectief in de omschakeling. Na de rust moest Dordrecht komen. De beste manier om hun opportunisme af te straffen is dan weer effectief te zijn in de omschakeling. Dat had beter gekund. Het spel van Steven Berghuis was mooi om te zien. Hij leest het spel, zet mensen vrij voor de keeper en wist zelf ook nog te scoren. Zijn ontwikkeling verloopt zoals gewenst. Daar plukken AZ en hijzelf de vruchten van. Uiteindelijk was dit een goede avond voor AZ. Hopelijk is deze zege een goed medicijn voor Marco van Basten.”

3 Comments

 1. remco

  31 augustus 2014 at 13:07

  goeie keuze van pastoor om te doorselecteren kan nu niet meer om haye luckassen en rochet heen

  1 ding is wel vreemd vind ik djavan anderson is als concurent gehaald voor m johannson maar stond er niet in en zat ook niet in de selectie

  • oma

   31 augustus 2014 at 14:58

   ik vond dat het prima ging met de voorhoede,Huppers stond duidelijk op zijn plaats dat was tezien hoe hij speelde,de tank is geen echte centrumspits,waar die nu stond deed hij het prima.
   Berghuis deed het prima op die centrumspits plaats,ik zou zeggen zo staan laten dit kan alleen maar beter worden.
   middenveld ook zo laten er spelen een paar jongens niet zo als verleden jaar spelen maar dat komt wel,daar ben ik heilig van overtuigt
   ik zou in de achterhoeden twee plaatsen veranderen,Hoedt voor Wuytens en Haps voor Poulsen

 2. Ruud

  31 augustus 2014 at 13:21

  Zonder Ajax trainer gaat ook prima lukken. Pastoor komt wel uit de streek.kan het prima met Haar zelf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *