DESKO kan shirtsponsorschap van AZ vergeten

By
Updated: oktober 28, 2009
DESKO gooit eigen glazen in

DESKO kan een mogelijk shirtsponsorschap van AZ vergeten. Dit laat algemeen directeur Toon Gerbrands weten aan RTV Noord-Holland.

Het bedrijf liet in De Telegraaf, bij monde van Michael Kuiper, weten interesse te hebben om DSB Bank op te volgen als shirtsponsor van de Alkmaarders, maar heeft hiermee zijn eigen glazen ingegooid. “Meneer Kuiper heeft ons gisteren gemaild, en nu staat het in de krant. Dan is het over, die meneer heeft niet door hoe AZ werkt”, aldus Gerbrands.

Het is niet de eerste keer dat bedrijven of zakenmensen en public aankondigen interesse te hebben om zich als shirtsponsor aan AZ te verbinden. Dit tot frustratie van de Alkmaarders, die niet te spreken zijn over deze manier van werken. Zo trachtte afgelopen week de Friese zakenman Romke Kooyenga AZ via de media te benaderen.

“Die meneer Kooyenga kan maar beter met een grote boog om Alkmaar heenrijden. Al dat soort vogels maakt ons uitermate cynisch en soms kwaad”, reageert de algemeen directeur van de Alkmaarders. Bron: Voetbalprimeur.nl

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *