Robert Mühren medisch goedgekeurd

By
Updated: augustus 27, 2014

De 25 jarige spits Robert Mühren is medisch goedgekeurd en staat waarschijnlijk tegen Dordrecht al in de basis. De spits bewees de afgelopen seizoenen een ware doelpuntenmachine te zijn in de Jupiler League.
Hij zou AZ zo’n 300.000 euro hebben gekost koopje toch voor een spits die 6 goals en 2 assist in 4 wedstrijden maakt? Vinden jullie Robert Mühren een versterking voor de selectie? Laat het weten in de reacties!

2 Comments

 1. Jeroen

  27 augustus 2014 at 19:37

  De tijd zal het leren. Ik gun hem deze stap. Nu is het aan hem om zichzelf te bewijzen.

 2. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  27 augustus 2014 at 22:48

  Nu ook maar hopen dat hij door de dopingcontrole komt…
  Oké flauwe grappen genoeg over het gebruik van bepaalde stimulerende middelen in Volendam; dat hij maar een grote bijdrage mag leveren aan het ombuigen van de neerwaartse trend van de afgelopen seizoenen! Hou je familienaam hoog, Robert! Zijn oom kent Marco van Basten: In 1988 werd hij, 37 inmiddels, Europees kampioen met Oranje. In de finale tegen de Sovjet-Unie maakte hij de belangrijkste actie uit zijn loopbaan: de lange voorzet waaruit Marco van Basten de 2-0 scoorde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *