Koeman heeft wat te kiezen tegen Ajax

By
Updated: oktober 24, 2009
Koeman heeft wat te kiezen tegen Ajax

Trainer Ronald Koeman van AZ heeft een luxeprobleem in de aanloop naar de competitiewedstrijd zondag tegen Ajax. Hij beschikt over een volledig fitte spelersgroep en staat dus voor moeilijke keuzes bij het samenstellen van zijn wedstrijdselectie. “Er valt wat te kiezen; dat is goed”, aldus Koeman.

Het optreden van Graziano Pellè dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal (1-1) heeft Koeman aan het twijfelen gebracht. De Italiaanse spits – vaak verguisd vanwege zijn gebrek aan rendement – viel sterk in en leverde ook de assist bij de gelijkmaker van David Mendes da Silva. “Door middel van invalbeurten is Pellè aardig dicht bij een basisplaats”, gaf Koeman vrijdag toe. “Hij pakt het goed op. Of Pellè tegen Ajax in de basis begint? Dat is in ieder geval geen gekke gedachte”, aldus de oefenmeester van AZ.

De landskampioen sluit tegen Ajax een zware week af, waarin de ploeg verloor bij FC Twente (3-2) en een punt pakte tegen Arsenal. “Als we zondag een goed resultaat halen, zijn we een week met drie moeilijke wedstrijden toch aardig doorgekomen”, concludeerde Koeman. Bron: Telegraaf.nl

Raakt AZ in de problemen doordat de DSB failliet is? Reageer nu op de poll die je rechtsonder van dit artikel kan terug vinden.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *