‘Russische investeerders geïnteresseerd in AZ’

By
Updated: oktober 24, 2009
'Russische investeerders geïnteresseerd in AZ'

Aan interesse geen gebrek voor de voetbalclub AZ. Sinds het imperium van Dirk Scheringa is gevallen azen verschillende mensen op AZ. Tijdens de VIP avond van de Russische editie van de Miljonair Fair zou er in de wandelgangen druk zijn geboden op de regerend landskampioen van Nederland.

Yves Gijrath, die de Miljonair Fair naar Moskou bracht, zette AZ gisterenavond in de uitverkoop. “De kampioen van Nederland staat te koop. Jullie hebben Hiddink al als bondscoach en nu kunnen jullie ook nog de beste club van Nederland erbij krijgen.”

Raakt AZ in de problemen doordat de DSB failliet is? Reageer nu op de poll die je rechtsonder van dit artikel kan terug vinden.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *