‘AZ was in de race voor goalie De Ruiter’

By
Updated: augustus 26, 2014

Volgens het Algemeen Dagblad heeft AZ, zonder succes, een bod uitgebracht op Robbin de Ruiter. Volgens de krant was het bod veel te laag en wilde FC Utrecht de onderhandelingen niet voortzetten.

FC Utrecht hoopt nu het contract van de doelman op te waarderen om het zo langer aan boord te houden.

Het is onduidelijk of AZ nog steeds interesse heeft in de doelman. Echter, gezien de recente prestaties van Esteban lijkt het ons in ieder geval wel een goede zet om De Ruiter over te nemen. Bron foto: Voetbalcentraal

 

6 Comments

 1. urdal

  26 augustus 2014 at 10:49

  Je kan beter voor een paar centen Vermeer halen ipv Ruiter. R.de Boer heeft het nu al een paar keer duidelijk aangegeven, dus zal ook Vermeer er wel voor open staan denk ik. En als AZ geen andere keeper haalt, dan kan elke supporter nog beter in het doel staan dan die drollenvanger,en zal het zeer zeker beter doen dan hem.

 2. Zaanstreek

  26 augustus 2014 at 10:53

  Kunnen we niet beter Vermeer ophalen? Desnoods een jaar huren…

  • Jeroen

   26 augustus 2014 at 10:57

   Vermeer zou meer dan welkom zijn, maar ik denk dat hij AZ een stap te laag vindt. Hij heeft eerder eens gezegd alleen te vertrekken naar een club gelijkwaardig, of beter, dan Ajax.

   • gerard

    26 augustus 2014 at 11:36

    Dan moet Vermeer met goed keeperswerk er maar voor zorgen dat we tenminste gelijkwaardig worden.

 3. Geert

  26 augustus 2014 at 11:17

  Vermeer is hoekschoppen, hoge voorzetten etc.. echt een drama. Daarnaast denk ik dat Vermeer ook wel een stapje hogerop kan dan ajax. Clubs uit de middenmotor van de Premier league of de Bundesliga betalen een stuk beter.

  Ruiter lijkt mij een prima keeper voor AZ, maar we hebben Esteban, De Winter en Rochet al. De Winter mag vertrekken, maar zit volgens mij nog altijd bij de selectie en Rochet is “voor de toekomst”. We moeten bij een eventuele komst van Ruiter afscheid nemen van Esteban. Als je Ruiter haalt, kan die gewoon de komende 5 jaar onder de lat staan bij AZ.

  • oma

   26 augustus 2014 at 15:55

   en dat zou ik toejuichen als die grabbelaar(Esteban)een ban kreeg bij AZ.
   liever eergisteren dan vanmiddag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *