Alkmaar wil investeren in relatie met AZ

By
Updated: augustus 20, 2014
az_nieuw_trainingscomplex

Wat kan het soms toch ook gek lopen. Jaren zijn zowel AZ als Alkmaar met elkaar aan het onderhandelen over het bouwen van een trainingscomplex. Vervolgens blijken beide partijen, in sommige gevallen, lijnrecht tegenover elkaar te staan, en verkast AZ naar de Zaanstreek. Alkmaar probeert nog de verhuizing tegen te gaan en start een rechtszaak, die uiteindelijk door AZ wordt gewonnen. Al met al geen goede basis voor verdere samenwerking. Niets lijkt minder waar, want de gemeente heeft de intentie om de relatie met AZ te gaan verbeteren.

Om daad bij het woord te voegen, heeft de gemeente Alkmaar besloten niet verder in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter. De intentie is er juist om te investeren in de relatie met de club. Wij zijn benieuwd hoe dit verder aangepakt gaat worden.

5 Comments

 1. Vincent

  20 augustus 2014 at 19:44

  Bier vergunning?

 2. Justin

  20 augustus 2014 at 20:00

  Dat heeft niet zo veel nut, jullie worden bij de volgende verkiezingen toch niet herkozen!!!
  Heel Alkmaar kotst deze burgermeester en politieke dwarsliggers compleet uit!

 3. oma

  21 augustus 2014 at 07:42

  ach ja verkiezingen in aantocht?

 4. Jay

  21 augustus 2014 at 08:51

  Alkmaar weet dat ze kansloos zijn als ze beroep aantekenen, dus nu gooien ze het over deze boeg. Ze spelen een vuil spelletje.

 5. jason

  21 augustus 2014 at 22:24

  trap eerst Bruinoog en zijn handlangers er uit die verkloten Alkmaar en dan opnieuw bouwen aan een betere relatie me Az

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>