Jol: ‘Wat er nu bij gebeurt bij AZ, gun je je grootste vijand niet’

By
Updated: oktober 22, 2009
Jol: 'Wat er nu bij gebeurt bij AZ, gun je je grootste vijand niet'

Ajax zal in januari vrijwel zeker niet proberen enkele spelers van AZ naar Amsterdam te lokken. De Alkmaarders moeten na het faillissement van DSB Beheer mogelijk enkele spelers van de hand doen om zo financiële ruimte te krijgen.

Martin Jol zegt in De Pers echter niet van plan te zijn zich in januari bij AZ te melden. “Dat was ik niet van plan, nee. En zelfs als ik het wel van plan was, zou ik het niet zeggen. Gelukkig zijn we bij Ajax wat vermogender dan in Alkmaar. Wij vallen in elk geval nog niet om.”

Bij de coach van Ajax is er geen vorm van leedvermaak door de problemen bij de regerend landskampioen. “Wat er nu gebeurt bij AZ, dat gun je je grootste vijand niet. Er heerst veel onzekerheid in Alkmaar. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Maar dat zullen ze bij AZ ook wel zijn, vermoed ik.”

AZ is in januari mogelijk genoodzaakt enkele van haar sterspelers te verkopen. In de media worden vooral de namen van Moussa Dembélé, Mounir El Hamdaoui, Sebastien Pocognoli en Maarten Martens genoemd. Bron: Voetbalprimeur.nl

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>