Gudelj: “Volgende 2 duels moeten we winnen”

By
Updated: augustus 18, 2014

Nemanja Gudelj wil de wedstrijd van Ajax snel achter zich laten en de komende weken de maximale score binnen halen. De middenvelder vindt zelfs dat AZ het verplicht is om eerstvolgende twee duels te winnen.

Over de 1-3-zeperd in Alkmaar tegen Ajax wil Gudelj op de clubsite dan ook snel vergeten. “Voetballend moet het af en toe beter, maar ik denk wel dat er een stijgende lijn in ons spel zit. We moeten de verbeterpunten meenemen en deze wedstrijd verder snel vergeten. Ajax voetbalde af en toe te gemakkelijk onder onze druk uit. Verder hadden wij af en toe iets meer de voetballende oplossingen moeten zoeken in plaats van de lange bal te geven. En we hadden de kansen moeten afmaken, want die hebben we zeker gehad.”

De komende duels moeten voor Gudelj louter zeges opleveren. “Ja, al moet je niet denken dat het tegen Willem II en FC Dordrecht makkelijk zal gaan. We zullen deze wedstrijden op dezelfde manier de strijd moeten aangaan als tegen Heracles Almelo en Ajax. Maar dat we het aan onze stand verplicht zijn deze wedstrijden te winnen, staat vast.”

“Ik kan de supporters beloven dat we 110 procent geven om die drie punten uit Tilburg en Dordrecht mee te nemen. We zullen vol de strijd aangaan en ons uiterste best doen om goed voetbal op de mat te leggen, zodat alle meegereisde supporters kunnen genieten en we net als tegen Heracles samen een klein feestje kunnen bouwen.”

7 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  18 augustus 2014 at 16:57

  Gudelj is een strijder en dat is prima. Maar bij zijn komst hoopten we ook dat hij met zijn verwoestende schot aanvallend een belangrijke bijdrage zou geven.
  Gisteren schoot hij 3 x en alle keren leek het helemaal nergens op. Dit is het beeld wat Gudelj nu al een tijd aan zich heeft kleven. Hij schiet wel maar zeer zelden op de goal. 90% verdwijnt in de tribunes en dat is zeer teleurstellend.

  Gudelj moet hier aan gaan werken want schoten op een goal is zeer goed trainbaar. Kijk maar eens naar Duitse spelers. Vanaf de verdedigers kan iedereen daar hard op de goal schieten.

  Het zou voor AZ zeer prettig zijn als de heren Gudelj, Henriksen en Ortiz hier eens bewust op gaan trainen.

  Verder heeft Gudelj gelijk, AZ moet de komende duels “gewoon” gaan winnen op karakter en een beetje meer kwaliteit als de tegenstander.

 2. Ruud

  18 augustus 2014 at 17:46

  Mooie tekst van Nemanja. We gaan het zien!

 3. Evert

  18 augustus 2014 at 18:16

  Ja ja bla bla bla, ik gebloof er helemaal niet meer in…………

 4. i.pjotr

  18 augustus 2014 at 18:55

  Ik ben de laatste wedstrijd tegen W2 nog niet vergeten na de bekerfinale………. 🙁

 5. KeesK in Paraguay

  18 augustus 2014 at 19:58

  Een ding is zeker, een zekerheidje is ’t niet gezien de trend van de laatste seizoenen. Sinds de grote mond van Verbeek en de daarop gevolgde zware afgang is respect en voorzichtigheid geboden t.a.v. Willem II. En Dordrecht weert zich aardig dus train totdat er een lopende trein op het veld staat! Verlicht veld dus geen excuus om niet over te werken.

 6. oma

  19 augustus 2014 at 08:38

  ik zou mijn beentjes laten spreken meneer Guldelj en niet zoveel babbels verkopen.

  • De echte supporter

   19 augustus 2014 at 21:04

   Oma ik ben het met je eens. Stoppen met praten maar laat het maar eens zien op het veld

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *