DSB curator kan niet eisen dat spelers worden verkocht

By
Updated: oktober 22, 2009
DSB curator kan niet eisen dat spelers worden verkocht

Gelukkig weer wat positief nieuws uit het AZ kamp. Het lijkt erop dat de schade, veroorzaakt doordat de DSB Bank failliet is gegaan, meevalt voor AZ. Het sponsorgeld mogen ze behouden en gisteren is ook naar buiten gekomen dat de curator niet kan eisen dat spelers in de winterstop worden verkocht om zo schulden van DSB te betalen.

„Alleen het bestuur en de directie van AZ kunnen daarover beslissen”, verzekerde de algemeen directeur Gerbrands, die de voetbalbond KNVB nauwgezet op de hoogte houdt van de ontwikkelingen bij landskampioen.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *