Jóhannsson nog zes weken uitgeschakeld

By
Updated: augustus 18, 2014

De blessure van Jóhannsson leek de goede kant op te gaan. Van Basten was vorige week nog zeer positief en hoopte de spits over enkele weken alweer te kunnen inzetten. Helaas lijkt dat nu een utopie. De Amerikaanse spits heeft een terugslag gehad en is daardoor langer uitgeschakeld. In het programma Studio Voetbal werd zelfs gesuggereerd dat Jóhannsson mogelijk weer opnieuw onder het mes moet. Zijn operatie zou namelijk niet het gewenste effect hebben bereikt.

Dat betekent voor Van Basten dat hij de komende weken nog moet puzzelen. De selectie ontbeert het aan een echte afmaker, en daardoor zal er op korte termijn versterking nodig zijn. Volgens diverse bronnen heeft AZ een nieuw bod neergelegd bij ADO om Van Duinen over te nemen. Wij zijn benieuwd!

Update 11:30

AZ bevestigt dat Aron Jóhannsson opnieuw geopereerd moet worden. Nu aan een liesblessure. Hier is hij al eerder aan geholpen, maar tijdens het WK kreeg hij hier weer last van. Hersteltijd voor een dergelijke operatie is zes weken.

10 Comments

 1. AZ WOMAN

  18 augustus 2014 at 08:39

  In ieder geval beterschap toegewenst Aaron.

 2. Jeroen

  18 augustus 2014 at 08:46

  Vervelend voor Aron en vervelend voor AZ. Gisteren werd weer eens duidelijk dat we weinig scorend vermogen hebben. Laten we hopen dat Stewart vlug wat regelt.

  • AZ WOMAN

   18 augustus 2014 at 09:09

   In Nood Zou Alex Pastoor de honeurs op de bank kunnen waarnemen en Marco van Basten weer de kicksen kunnen aantrekken, dit alleen als Stewart het verdomd om de knip te trekken. Alle gekheid op een stokkie, dit zal Stewart toch niet op de laatste transferdag laten aankomen en dan naast het potje pissen?
   Dan kunnen we pas in de winterstop iets doen, dat is te laat als je om prijzen wil mee doen lijkt me.

 3. Geert

  18 augustus 2014 at 12:54

  We hebben inderdaad een afmaker nodig, maar of we dan echt iets opschieten met Mike van Duinen is maar de vraag. Zijn statistieken zijn niet geweldig..

 4. brandon

  18 augustus 2014 at 12:54

  Jeroen dit is al zo lang bekend dit had al lang geregeld moeten zijn. Zoals al eerder aangegeven dit gaat punten kosten. Na het seizoen ook geld want dan halen we misschien geen europees. Slecht beleid.

 5. Gerrit Vooijs

  18 augustus 2014 at 17:05

  Alles wordt gezet op Van Duinen, maar is dat nu de verlosser ?
  Zaterdag scoorde hij maar dat was een 100 % kans midden voor de goal die niet te missen was. Toch miste Van Duinen in eerste instantie en met het nodige geluk liep hij de bal de goal in.
  Het zag er klungelig en absoluut niet koelbloedig uit.
  Een week eerder schoot Tankovic in vergelijkbare positie die bal er wel overtuigend in.

  Van Duinen brengt kracht, veel meer power als Tankovic maar hij mist de technische finesse.
  Is er nu werkelijk geen vergelijkbare speler als Van Duinen te halen voor de helft van het geld ?

 6. brandon

  18 augustus 2014 at 17:35

  Gerrit je hebt gelijk van Duinen is niet de spits die we zoeken. Wie wel weet ik ook niet hoor maar deze speler is technisch onvoldoede voor AZ.

 7. Gerrit Vooijs

  18 augustus 2014 at 17:47

  Michiel Hemmen geboren in Zaandam , 27 jaar en nog 1 jaar onder contract bij Cambuur. Aflopend dussss
  Deze jongen is fysiek beresterk, groot, balvast en goed in de combinatie. Ideale speler voor Berghuis, Hupperts en Henriksen om de aansluiting voor de goal te krijgen.

  Is minstens zo goed als onze Haagse vriend, is een pure spits en kost veel minder.

 8. Evert

  18 augustus 2014 at 18:10

  Mmmmm, Sigtorsson II ? Lange tijd in de lappenmand, een half jaar lekker spelen en dan vertrekken??? Overigens verbazingwekkend hoe dit gaat??? De technische staf moet dit toch geweten hebben??? AZ word steeds meer van een bedenkelijk niveau

 9. i.pjotr

  18 augustus 2014 at 18:52

  Heeft eto ‘o al n besluit genomen……hij heeft als eens van t Alkmaarse gras mogen proeven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *