Update: Gorter vertrekt naar Aalborg BK

By
Updated: augustus 18, 2014

Gorter leek dicht bij een verhuurperiode aan Cambuur, maar volgens het Algemeen Dagblad zal de vleugelverdediger annex middenvelder vertrekken naar Denemarken. Volgens dezelfde bron zal hij daar vandaag een contract tekenen bij Aalborg BK. Het is overigens nog niet duidelijk of het om verhuur of verkoop  gaat.

Dit betekent dat Gorter kans maakt op Champions League voetbal. De Deense club werd vorig jaar kampioen en mag proberen via de play-offs de groepsfase te bereiken.

Update 9:30

AZ bevestigt tijdelijk vertrek van Gorter naar Aalborg BK. Hij maakt per direct de overstap en is daardoor inzetbaar tijdens de voorronde van de Champions League.

2 Comments

 1. AZ WOMAN

  18 augustus 2014 at 08:36

  Ik wens je succes Donny.
  Maar om nog even terug te komen op AZ-ajax, waarom wisselen berghuis en Hupperts niet van kant. Alleen omdat Steven graag naar binnen trekt? Guus komt op rechts veel beter tot zijn recht en is daarmee veel rendabeler. Steven had gisteren ook niet gehoord van mee verdedigen(hij niet alleen). Hij heeft een wedstrijd tegen Heracles aardig gespeeld, maar gisteren vond ik Steven nou niet bepalend voor AZ. Marco zou misschien 4-4-2 moeten gaan spelen Berghuis terug naar het middenveld(en moet het uitvechten met Markus voor een basis plaats) en van Duinen en Guus in de aanval.
  Als er iemand is met betere ideeën dan lees ik dat graag.
  En Mattias mag naar Volendam of Telstar, dan kan daar de jeugd het opvangen.

  • Geert

   19 augustus 2014 at 10:42

   Volgens mij moet Berghuis gewoon (in plaats van Henriksen) op 10 gaan spelen. Tankovic en Hupperts op de vleugels en van Duinen in de spits. De rest van het team zo laten staan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *