Van Basten kan leven met verlies tegen Ajax

By
Updated: augustus 17, 2014

Marco van Basten kon zondag leven met de nederlaag van zijn AZ tegen Ajax (1-3). “Het is nooit leuk om te verliezen. Maar voor deze nederlaag hoeven we ons denk ik niet te schamen.”

“Ajax was dominant aan bal en maakte al snel een mooie goal”, aldus Van Basten na de nederlaag in eigen huis. “Wij hadden moeite met verdedigen en aanvallen. We zijn wel blijven knokken en kwamen op 1-1.”

De trainer van AZ had even de hoop dat zijn ploeg voor een stuntje kon zorgen. “Heel even dacht ik aan meer. Maar Ajax maakte 2-1 en liet ons in de wedstrijd door veel kansen te missen. Daardoor hielden we hoop, maar we hebben terecht verloren.” Bron: Voetbalprimeur.nl

12 Comments

 1. i.pjotr

  17 augustus 2014 at 19:11

  Ik niet !!!!!

  • Jeroen

   17 augustus 2014 at 19:18

   Ik ook niet. Vooral niet de manier waarop.

 2. Ruud

  17 augustus 2014 at 20:54

  Als 020trainer bij AZ kan hij leven meg het verlies, ja, vorig jaar wonnen we gewoon. Uit kan hij dus weer leven met verlies zeker. Vorig jaar wonnen we nog gewoon met een echte trainer!

 3. Ruud

  17 augustus 2014 at 20:56

  Is dit de top bestormen, Marco van Basten?

 4. Ruud

  17 augustus 2014 at 20:58

  We hebben terecht verloren. Ja hoor en daar train je de hele week voor. Hij kan beter iets in Amsterdam gaan doen.

 5. Gerrit Vooijs

  17 augustus 2014 at 22:24

  “We hadden moeite met verdedigen en aanvallen” …… Wat doen ze dan wel wel goed Marco ? 😉

 6. Oud

  17 augustus 2014 at 22:56

  Van Basten kan ook leven met nederlagen tegen Excelsior, Dordrecht en Willem II. Die gaan er dan ook komen.

 7. De echte supporter

  18 augustus 2014 at 00:00

  Ik vond az een drama om naar te kijken. Dat voor een thuiswedstrijd beschamend

 8. Hark

  18 augustus 2014 at 09:35

  AZ-Ajax kwam te vroeg. Heb ook goeie dingen gezien. Het is nog vallen en opstaan. De potentie is er. Alleen nog wat geduld aub..

  • i.pjotr

   18 augustus 2014 at 18:58

   Staat je goed die roze bril…….

 9. Jeroen

  18 augustus 2014 at 19:52

  Zo even gewacht met reageren. Ik was wat gefrustreerd na het duel.

  Verliezen tegen Ajax is altijd zuur. Vooral als je dan allemaal van die neuzen naast je hebt op de tribune. Dat ze daar niets aan doen snap ik echt niet.

  Tankovic speelde gisteren niet zo goed, maar ik heb vertrouwen in hem. Geef hem wat de tijd. Hij tekent niet voor niets een contract voor vijf seizoenen. Als Aron geen blessure had dan hadden we Tankovic nog niet gezien op het veld.

  Gisteren vond ik Berghuis slecht spelen. Vooral in de eerste helft lukte er maar weinig. Hupperts was onzichtbaar.

  Dat was dus onze voorhoede :S het is duidelijk dat er een spits bij mag komen, maar is Van Duinen degene die we zoeken? Ik weet het echt niet. Iemand afrekenen op aantal doelpunten is niet handig. Kijk naar Altidore. Schoot bij zijn andere werkgevers geen deuk in een pakje boter.

  Waar ik mij wel groen en geel aan erger, is onze waardeloze keeper. Ik irriteer mij echt kapot aan die gozer. Ik snap niet waar iemand nog het lef heeft om hem op te stellen. Dat is echt een prutser. Reken maar dat hij ons nog een hoop punten gaat kosten dit seizoen.

  We moeten onze rug weer rechten en de komende wedstrijden laten zien wat we waard zijn. Kampioen worden is veels te ver. Ik snap dat we ons allemaal laten meeslepen met die mooie berichten van AZ-spelers, maar als wij ons direct weten te plaatsen voor Europa League, is het seizoen meer dan geslaagd.

 10. oma

  19 augustus 2014 at 08:14

  zo is het nu eenmaal Jeroen was Altidore verleden jaar niet verkocht dan had Aron nooit in de spits gestaan ,zo is het en zo blijft het.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *