Man of the Match: AZ – Ajax

By
Updated: augustus 17, 2014

Wie vond jij de beste AZ speler tegen Ajax? Breng nu je stem uit (rechtsboven de reclameblokken)

11 Comments

 1. Jeroen

  17 augustus 2014 at 16:21

  Pffffff lastig om een ‘man of the match’ te kiezen voor deze week. Toch maar Gouweleeuw. Die vond ik nog wel een aardig duel spelen.

  Overigens was Esteban echt weer een ramp in het doel. Ik snap echt niet waarom AZ hem nog in de selectie houdt.

  • i.pjotr

   17 augustus 2014 at 16:38

   Eigenlijk verdient niemand de titel man of the match.
   Ik respecteer je mening, maar om Esteban af te schrijven…… Hij redt in begin een paar keer fantastisch, het had zomaar 0-3 met rust kunnen staan.
   En als 020 zijn kansen benut … Had t allemaal veel erger kunnen zijn.
   Zelfs kinderlijk hoe makkelijk schöne mag scoren…..mattias en gouweleeuw keken ernaar 🙁
   Deze wedstrijd nauwelijks een mooi opgebouwde aanval gezien, moeite met een bal in de ploeg houden, dus er is een hoop werk, of er ontbreekt veel kwaliteit . Telleurstellende middag, het seizoen is nog lang, maar hopen dat het beter wordt en we niet voort borduren op de trend van vorig jaar.

  • Wesley

   17 augustus 2014 at 17:22

   Ik ben het 100% met je eens. Wat doet Esteban nog bij AZ. Tuurlijk heeft ie een paar fantastische reddingen. Maar ik vind te weinig. Vermeer heeft aangegeven naar een andere club te willen als Cillesen eerste keeper blijft. Dat blijft hij toch wel. Ook als je naar het wk kijkt, daar heeft hij het prima gedaan. Dus waarom probeert stewart Vermeer niet binnen te halen.

 2. brandon

  17 augustus 2014 at 17:05

  Klopt er is geen man of the match aan te wijzen. We kunnen deze week beter stellen wie was de slechtte man van et veld. Met afstand Tankovic.

 3. brandon

  17 augustus 2014 at 17:06

  Nou vandaag allee maar een cijfer voor Esteban een 3

 4. woonwagenpower

  17 augustus 2014 at 17:13

  Deze is zuur, dit heeft AZ zelf over zich af geroepen.
  De 0-1 zat in de uiterste hoek, dat kan nog, maar de hoeveelheid vrijheid die Klaassen kreeg om uit te halen, we leken wel op Sinterklaas.
  Ook bij de 1-2 van die malle Deen, niemand pakte hem aan, hij mocht bij de hoekvlag zelfs nog een bevestiging vragen of de bal binnen of buiten de lijnen was, aan de scheidsrechter en Mattias gaf hem alle tijd, Mattias waarom??????
  AZ ging risico nemen, en gaf op die manier de 1-3 weg, in de uiterste bovenhoek. Marco zou direct aan communicatie binnen het elftal moeten werken.
  De communicatie tussen spelers en linie’s en keeper moet beter, want dit kost onnodig punten. Marco zijn prioriteit is een spits er bij las ik, maar zoals AZ vandaag speelde, moet er ook een gevestigde naam komen voor de rechtsback positie. Mattias is veel te aanvallend ingesteld, alhoewel hij vandaag daar ook niet zijn steentje aan kon bijdragen. Marco, ga morgen ochtend direct met Stewart om de tafel, laat de training maar aan meneer Pastoor over en Stewart zal zelf ook beamen wat hij met eigen ogen heeft kunnen zien, en samen hebben jullie nog ruim tien dagen de tijd om de selectie op een behoorlijk niveau te brengen. De club zelf kan hier toch ook niet tevreden over zijn. Maar volgende week Zaterdag weer drie punten, dat mag AZ niet laten liggen. AZ succes.

 5. woonwagenpower

  17 augustus 2014 at 17:14

  Oh ja, man van de wedstrijd was voor mij Gudelj, vanwege zijn tomeloze inzet.

 6. brandon

  17 augustus 2014 at 17:24

  Ja ga met je mee Gudelj

 7. kaazie87

  17 augustus 2014 at 17:29

  man off the match met afstand onze beste speler neno gudelj. de slechtste waren esteban en onze grote vriend tankovic. hij heeft veel potentie dat zeker maar als er maar 1 haartje verkeerd zit raakt hij geen bal meer. wat heb ik me trouwens vergist in onze vriend henriksen met alle respect maar ik vindt het echt geen 10 speler. als steward wil dat we mee willen doen om de 1e plek dan zou ik hem aanraden om zo snel mogelijk een echte spits en een 10 speler ala ziyech te halen. met deze selectie verwacht ik een 5e of 6e plek

 8. Ruud

  17 augustus 2014 at 21:07

  Man of the match is van Basten omdat hij kan leven met het verlies tegen zijn club uit de hoofdstad. Hij is niet helemaal lekker geworden. Ik zeg TRAINEN!

 9. harm

  17 augustus 2014 at 22:18

  Henriksen zeer matig op 10. Tanko is geen spits. Huppie heeft moeite met op links spelen. Mat Johansson maakt het zichzelf ook moeilijk op rechtd back. En Esteban blijft onzeker maar soms verrassend tussen de palen. Mijn stem gaat naar ortiz

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *