‘Problemen DSB versnellen transfer Dembele’

By
Updated: oktober 22, 2009
'Problemen DSB versnellen transfer Dembele'

Volgens de zaakwaarnemer van Dembélé zullen de huidige problemen bij AZ een eventuele transfer van de spits versnellen. AZ kan op dit moment veel moeilijker een goed bod weigeren gezien de financiele situatie van de club. Dembélé en El Hamdaoui worden nadrukkelijk genoemd en zijn dan ook in gesprek met hun zaakwaarnemers.

De zaakwaarnemer van Moussa Dembélé erkent in de krant dat de problemen van AZ een vertrek van de aanvaller kunnen bespoedigen. “Voor Moussa was al duidelijk dat hij volgend jaar een nieuwe stap wilde maken. Dit kan het proces versnellen”, zegt de zaakwaarnemer die zinspeelt op een vertrek in de winterstop.

Andere spelers zouden al overleg hebben gehad over de ontstane situatie met hun zaakwaarnemer. Ook Mounir El-Hamdaoui die afgelopen zomer al op een transfer hoopte kijkt om zich heen.

Raakt AZ in de problemen doordat de DSB failliet is? Reageer nu op de poll die je rechts van dit artikel kan terug vinden.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *