Update: ‘Energiebedrijf Taqa mogelijk nieuwe AZ shirtsponsor’

By
Updated: oktober 22, 2009
Energiebedrijf Taqa mogelijk nieuwe AZ shirtsponsor

Het merk DSB is nog maar een dag van het AZ shirt gehaald en er staan alweer verschillende bedrijven in de rij om hun merk op het mooie AZ shirt te laten pronken. De landskampioen blijkt volgens verschillende bronnen al twee weken op zoek te zijn naar een nieuwe hoofdsponsor. Het bedrijf Taqa en Kooyenga Groep zijn erg geïnteresseerd en hebben dan ook met AZ gesproken.

Volgens Publicis Consultants Van Sluis, verantwoordelijk voor de communicatie van Taqa, zijn er geen concrete plannen om shirtsponsor te worden van AZ.

Volgens Omroep Fryslan wil het bedrijf Kooyenga Groep AZ per wedstrijd gaan sponsoren. De eigennaar heeft al aangegeven geïnteresseerd te zijn en wacht op meer informatie omtrent het bedrag wat AZ in gedachten heeft.

Toon Gerbrands heeft overigens ook laten weten dat er is gesproken met Taqa. Dit energiebedrijf is gevestigd in Abu Dhabi maar gaat de ondergrondse gasopslag in Bergen exploiteren.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>