KNVB volgt ontwikkelingen rond AZ

By
Updated: oktober 21, 2009
KNVB volgt ontwikkelingen rond AZ

De KNVB volgt de ontwikkelingen bij AZ met belangstelling, maar is geen partij in de zaak-DSB. ,,AZ heeft alleen een meldingsplicht aan de KNVB en dat doen ze keurig, maar wij hebben verder niets te zeggen over de afhandeling van het faillissement van DSB”, aldus een woordvoerster. Dat geldt ook voor de overname van de aandelen van Dirk Scheringa.

,,Het enige waar wij op letten, is dat de nieuwe aandeelhouder of -houders geen banden hebben met andere clubs. Dat mag niet”, vervolgt ze. ,,We hopen natuurlijk wel dat het een stabiele kandidaat is, want we willen dat die club goed blijft draaien. We willen de competitie uitspelen met AZ en dat geldt ook voor de komende seizoenen.”

Bij financiële problemen kan de licentiecommissie van de KNVB een club wel onder toezicht stellen, maar AZ heeft voor dit seizoen de begroting rond. De commissie liet eerder deze week al weten dat de ontwikkelingen bij de sponsor van AZ, op basis van de huidige informatie, geen gevolgen hebben voor de club AZ en het voldoen aan de licentie-eisen van de KNVB. Bron: DePers.nl

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *