‘Gorter vertrekt mogelijk naar Cambuur’

By
Updated: augustus 11, 2014

Donny Gorter, in 2012 overgekomen van NAC Breda, vertrekt mogelijk naar Cambuur. De trainer van Friese club ziet de linksback graag komen. Gorter staat zelf ook open voor een nieuwe stap in zijn carriere, zeker nadat hij wederom te horen heeft gekregen weinig speelminuten te krijgen.

Het is de bedoeling dat Gorter in de selectie van Henk de Jong de nieuwe linksback gaat worden. In Alkmaar heeft hij op die positie Poulsen en Haps nog voor zich te dulden. Om die reden had Marco van Basten aangegeven dat er voor hem meer kansen lagen op het middenveld, maar ook voor die positie zijn er al voldoende mogelijkheden.

7 Comments

 1. Jeroen

  11 augustus 2014 at 09:24

  Zo snel mogelijk laten gaan. Nooit begrepen wat hij bij AZ deed.

 2. oma

  11 augustus 2014 at 09:46

  nou begrijp jij niet zoveel Jeroen (geintje).
  maar ik moet je wel gelijk geven.
  voor een leuk prijsje verkopen,AZ tevreden en Gorter tevreden.

 3. woonwagenpower

  11 augustus 2014 at 11:43

  En wij als stand in voor de spits positie Barto van Cambuur?

 4. KeesK in Paraguay

  11 augustus 2014 at 12:56

  Je kan lullen wat je wilt maar hij kan wel een strafschop nemen. Na de blamages van de topscorer hoop ik dat er iemand anders is die ze er wel altijd inschiet.

  • Mozes

   11 augustus 2014 at 17:07

   Als dat de criteria is om bij onze club te spelen dan ken ik nog wel paar goedkope krachten die een strafschop kunnen nemen.

   Stewart kent familie Gorter goed en dit is een vriendendienst geweest. Anders kan ik het ook niet uitleggen.

   AZ heeft in meer dan 10 jaar geen bestuurder ontslagen maar ik hoop dat dit snel gebeurt. Hij is geen stad die een speler kan verkopen als niemand eerst naar hem toe komt. Gorter & Elm hadden al verkocht moeten worden.

   Contract van Overeem had al verlengd moeten worden en ook Haye had een langer contract verdiend. Esteban heeft nog een contract voor 1 jaar en loopt hoogstwaarschijnlijk gratis de deur uit. Dan had ik hem voor 1 miljoen van de hand gedaan. Beter iets dan niets.

   AZ heeft potentie als het een goede keeper en een goede spits aantrekt.

   • Gerrit Vooijs

    11 augustus 2014 at 23:10

    Je vergeet een rechtsback……. Snap sowieso niet dat Verbeek, Advocaat en VB/Pastoor niet willekeurig een andere voetballer daar neer hebben gezet. Wat is die jongen verschrikkelijk slecht. Tegen Heracles leidde hij door oliedom balverlies of door het laten lopen van zijn man levensgrote kansen in.

    Als AZ daar gewoon een ander neerzet die een val kan wegtrappen, gaat AZ er al fors op vooruit.

    Zelfs Esteban wordt beter als Mattias niet op het veld staat.

 5. Evert

  11 augustus 2014 at 22:44

  Als mens vind ik het een topper, altijd fanatiek bezig en altijd 100% geven, daar kunnen sommige spelers wat van leren. Maar technisch onder de maat voor het AZ niveau. Een sympathieke vent, hoop dat ie bij Cambuur slaagt en een mooie voetballoopbaan heeft. Danny het gaat je goed!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *