Pocognoli vanwege slechte prestatie buiten selectie gezet

By
Updated: oktober 21, 2009
Pocognoli vanwege slechte prestatie buiten selectie gezet

Ik vond het al vreemd. Gisteren zocht ik tijdens het warmlopen naar Pocognoli, maar ik kon hem niet bij de basisspelers zien trainen. Wat wel direct opviel was de aanwezigheid van Poulsen. Een vreemde gewaarwording, want persoonlijk vind ik Pocognoli in verdedigend opzicht een stuk beter dan Poulsen. Achteraf las ik op nu.nl dat hij ziek was, maar Koeman kwam met een hele andere reden.

In het duel met FC Twente maakte de verdediger geen goede indruk op Koeman. “Ik vond hem niet 100 procent, daarom heb ik geen beroep op hem gedaan,” verklaarde Koeman.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *