Uitshirt 2014/2015 nu verkrijgbaar

By
Updated: augustus 1, 2014

AZ heeft voor komend seizoen de beschikking over een zwart en een wit uitshirt. Deze fraaie tenues van Macron zijn vanaf nu verkrijgbaar in het AZ Fancentrum en via de webshop op AZ.nl.

Bij het ontwerp van de uitshirts is de inspraak van onze supporters meegenomen, die onder meer over de kleurkeuze konden meedenken.

Bodyfit

Net als het thuisshirt heeft Macron voor de uitshirts een prachtige bodyfit afwerking gefabriceerd, geheel volgens Italiaanse traditie. Voor de zijkanten van het shirt is een speciaal type elastische stof gebruikt. Dit komt de strakke pasvorm ten goede. De bodyfit pasvorm geldt voor alle volwassen maten (M t/m 4 XL), terwijl de kindermaten (128 t/m 164) – net als afgelopen seizoenen – worden geleverd in slimfit. Het advies voor volwassenen is om één of twee mater groter te nemen, vanwege de strakke pasvorm.

Details

In de shirts zijn, net als bij het thuistenue, de volgende details verwerkt: in de nek een borduursel van het logo van AZ, de mouwen hebben een brede boord met een split erin verwerkt, de kraag is een brede V-hals voorzien van twee subtiele stiksels én aan de rechterzijkant zijn de letters AZ geplaatst.

Prijs

De volwassen maten van de wedstrijdshirts zijn geprijsd op € 69,95. Kindermaten kosten € 59,95 per stuk. Seizoenkaarthouders krijgen 20% korting op de aankoop van een wedstrijdshirt; clubkaarthouders, Waaghalzen, AllStarZ en andere kaarthouders van AZ ontvangen 10% korting. Deze korting wordt bij de afrekening verrekend. Het is in het AZ Fancentrum ook mogelijk om de shirts met de nieuwe bedrukking aan te schaffen. Het bedrukken van een naam en nummer kost € 20. Het is ook mogelijk om alleen een naam of rugnummer à € 12,50 te bedrukken.

Thuisshirt
De supporters die via voorinschrijving het thuisshirt hebben gereserveerd, krijgen hun bestelling deze week opgestuurd. Vanwege een productiefout beschikt AZ over een zeer beperkte voorraad thuisshirts. Vanaf volgende week worden deze shirts exclusief in het AZ Fancentrum verkocht. De verwachting is dat medio augustus de voorraad aangevuld wordt. Houd AZ.nl in de gaten voor meer informatie.  Bron: AZ.nl

Wat vinden jullie van het nieuwe uitshirt?

5 Comments

 1. Jeroen

  1 augustus 2014 at 16:33

  Hmmm het nieuwe uitshirt vind ik persoon niet heel erg mooi. Ik had zelf wat meer rode accenten erin gedaan.

 2. Jay

  1 augustus 2014 at 16:58

  Volgens mij mag dat niet en moet het uitshirt totaal uit andere kleuren bestaan dan het thuisshirt.

 3. Timon

  1 augustus 2014 at 21:06

  Lelijk ,moet je nog 70 € ook neerleggen! Volgend jaar maar bij Noppes!

 4. Wesley

  1 augustus 2014 at 23:09

  Ik vind beide shirts gewoon mooi. Tuurlijk niet echt de AZ kleuren. Maar de uitshirts van vorig jaar waren dat ook niet. En vergeleken met vorig seizoen is dit toch echt wel een mooier shirt, maar dat is mijn mening. Ik ga het thuisshirt en 1 van de uitshirts iedergeval kopen. Weten jullie in welk uitshirt ze het meest gaan spelen?

 5. Geert

  4 augustus 2014 at 16:03

  Dat zwarte shirt is wel mooi. Dat witte vind ik 3 keer niets. De kraag had hier ook zwart moeten zijn en ook nog een extra zwart detail erin, zou beter zijn. De uitshirts van vorig jaar vond ik mooier. Die donkerblauwe was niets, maar ik heb er nog altijd spijt van dat ik die lichtblauwe niet heb gekocht!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *