Koeman over AZ – Arsenal: ‘Je bent nooit kansloos’

By
Updated: oktober 19, 2009
Koeman: 'Je bent nooit kansloos'

Back to business as usual. Deze AZ fansite was de afgelopen dagen overschaduwd door de berichtgevingen over de hoofdsponsor DSB Bank. Vandaag is het trieste nieuws naar buiten gekomen dat de bank officieel failliet is verklaard. Toch moeten we niet alleen stil staan bij vandaag, maar ook naar de toekomst kijken. Morgen staat namelijk het derde duel van de Champions League op ons te wachten tegen Arsenal. Volgens Koeman begint het bij geloof en ben je nooit per definitie kansloos. Hoe denk jij daarover? Laat je mening horen onder dit artikel.

„Als we tegen Arsenal een resultaat willen halen, zullen wij top moeten zijn en zij niet”, aldus Koeman.

De 46-jarige Zaandammer kan tegen de Engelse topclub in ieder geval putten uit een volledig fitte selectie. De landskampioen werkte eerder tegen Olympiakos Piraeus (1-0-nederlaag) en Standard Luik (1-1) twee goede wedstrijden af, maar dat werd met een punt tamelijk mager beloond. Arsenal heeft de volle score van zes punten.

„Tactisch hebben we die wedstrijden goed gespeeld, maar daar geen beloning voor gehad. We kennen de kwaliteiten van Arsenal, maar weten ook wat we zelf kunnen. Voetbal blijft een raar spelletje, dan is alles mogelijk, je bent nooit kansloos. Organisatorisch en individueel zullen we heel goed moeten zijn, als je ze laat voetballen hebben ze namelijk de klasse om dat af te straffen”, aldus Koeman.

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *