Luckassen flirt met A-selectie

By
Updated: juli 27, 2014

Derrick Luckassen flirt met het eerste van AZ. Trainer Marco van Basten is zeer tevreden over de jonge verdediger die veel indruk heeft gemaakt tijdens de voorbereiding. ‘Luckassen heeft dusdanig indruk gemaakt en ik vind dat hij op Eredivisie-niveau moet meetrainen,’ aldus Van Basten.

Zelf is de speler voorzichtig in zijn uitspraken en laat het allemaal op hem afkomen. ‘Het gaat wel aardig. Ik ben er nog niet en moet nog veel verbeteren. Ik laat het op mij af komen. Hopelijk kan ik snel mijn debuut maken.’ Bron foto: Soccernews.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    27 juli 2014 at 22:16

    Mooi! Goed nieuws dat er wellicht een jeugdtalentje gaat doorbreken. Zou goed zijn voor AZ en de jeugdopleiding

  2. NHN

    28 juli 2014 at 00:06

    Kan deze jongen op de rechtsbackpositie uit de voeten? Daarvoor is wel die Anderson gehaald als mogelijke back-up,maar ik vindt de rechtsbackpositie zeeer matig bezet. Mattias Johansson kan niet verdedigen. Dit zal AZ nog opbreken als die ongehinderd een basisplaats krijgt. Vorig seizoen bakte ‘ie er ook niks van, maar Dick bleef ‘m maar opstellen. m.a.w. serieuze concurrentie op rechtachter positie kan geen kwaad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *