Gudelj niet bezig met transfer: ‘Ik laat de clubs alles afhandelen’

By
Updated: juli 21, 2014

Het is maar de vraag of Van Basten aankomend seizoen kan beschikken over zijn nieuwbakken aanvoerder Gudelj. De Servische middenvelder staat in de belangstelling van Fiorentina en FC Porto. Laatstgenoemde zou zelfs al zeer concreet zijn geworden.

Zelf focust Gudelj zich voorlopig op AZ, zeker nu hij aanvoerder is. ‘Het is voor mij nu niet aan de orden. Ik laat de clubs en Stewart alles afhandelen. Ik hoor het wel. Ik ben nu bezig met AZ. Ik ben nu aanvoerder en het zou tegenover het team niet eerlijk zijn als ik me met andere dingen bezighoud.’

‘Het is voor iedere speler mooi als je naam wordt genoemd in de media. Maar wat ik net al heb gezegd: je bent aanvoerder van het team en je moet je focussen op daar waar je nu bent,’ aldus Gudelj. Overigens acht hij zelf de kans groot dat hij komend seizoen nog in de Eredivisie speelt. ‘Zoals het er nu naar uitziet honderd procent’. We weten allemaal wel hoeveel waarde we moeten hechten aan die laatste opmerking.

7 Comments

 1. oma

  21 juli 2014 at 16:58

  na mijn mening zal het bij Porto afhangen of Steven Defour blijft.
  gaat die weg dan komt denk ik Gudelj pas in beeld.

  als ik dan lees dat P.S.V 4a5 miljoen voor Defour wil betalen en Porto 8a9 wil hebben dan zit er nog een flink gat.

  • Gerrit Vooijs

   21 juli 2014 at 17:03

   Precies en bij Fiorentina staat hij ook op een lijstje nog achter o.a. Clasie. Dus er broeit wel iets maar zoals Gudelj zelf al aangeeft er is nog geen enkele club concreet voor hem geweest.

 2. Az is de mooiste club in nl

  22 juli 2014 at 01:19

  Ik zou Gudelj verkopen en ziyech en van duinnen halen

  • oma

   22 juli 2014 at 09:01

   wat zijn jullie toch gek met van Duinen?
   vinden jullie het z`n geweldenaar?
   ik denk dat AZ een goeie centrumspits nodig heeft.
   laat Aron maar het gevecht aan gaan daarmee de beste opstellen wie maakt mijn niets uit.
   het komt AZ alleen maar tegoeden en Aron blijft ook wakker.

   ik ben er nooit een voorstander van geweest om iemand meteen eerste speler temaken.
   laat ze de concurrentie maar aan gaan.

   ik denk dat az een foutje heeft gemaakt door Boymans teverkopen,had hem maar gehouden.
   en laat ze maar om die plaats vechten.

   ik geloof er echt niet in dat Ziyech naar AZ komt.
   maar misschien zie ik het wel verkeert.

   • oma

    22 juli 2014 at 09:39

    als AZ dan een speler wil halen ,
    laat ze dan eens een gesprek aan gaan met Marc over Basacikoglu.
    daar zit heel wat meer in dan van Duinen.

 3. oma

  22 juli 2014 at 09:10

  ik las net op Voetbal Primeur dat,
  Lam,Overeem en Lewis in de etalage zijn gezet en AZ ze wil verhuren.

  met Adniks is het definitie over en gaat zo wie zo geen deel meer uitmaken in de selectie.
  ook niet nu Aron geblesseerd is.

 4. remco

  22 juli 2014 at 14:40

  dit kan ook beteken dat babalj goed genoeg is

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *