Koeman leeft mee met Scheringa

By
Updated: oktober 13, 2009
Koeman leeft mee met Scheringa

Trainer Ronald Koeman zei dinsdag voor de training van AZ mee te leven met zijn voorzitter Dirk Scheringa, de man die AZ in de afgelopen twee decennia groot maakte.

„Alles wat hier nu staat en alles wat de club heeft bereikt, is zijn werk. Het zal niet meevallen om dit hoge niveau, ook qua organisatie, vast te houden.”

Koeman, die maandag terugkeerde van een kort uitstapje naar Portugal, gaf toe dat hij was verrast door alle ontwikkelingen rond DSB. „Verder weet ik officieel nog van niks. Dat zal dinsdagmiddag wel duidelijk worden in een vergadering met de directie. AZ heeft maandag al laten weten dat de problemen bij DSB voor de club geen directie consequenties hebben. De toekomst zal uitwijzen of dat inderdaad zo is.”

Koeman zegt dat hij als trainer verder weinig kan doen. “We hebben met wedstrijden tegen FC Twente, Arsenal en Ajax een aardig weekie voor de boeg. Ondanks alle commotie moeten we ons daarop zo optimaal mogelijk voorbereiden. Misschien maakt dit de ploeg wel sterker. Als we ons gezamenlijk afsluiten voor alle perikelen en onszelf puur richten op het voetbal, kunnen we op het veld de onrust rond de club wellicht een beetje wegnemen. Dat zal de komende tijd onze opdracht zijn.” Bron: Telegraaf.nl

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *