Van Basten spreekt wens uit: ‘Gudelj wil ik behouden’

By
Updated: juli 20, 2014

Marco van Basten heeft wederom aangegeven sterkhouder Nemanja Gudelj te wilen behouden. Hij ziet voor de middenvelder een centrale rol in het elftal als aanvoerder. Dat vertelde de oefenmeester aan RTV Noord-Holland.

‘Ik heb aangegeven dat ik hem wil behouden. Het is een goede speler. Hij is sterk en ook belangrijk in de coaching.’ Het is nog onduidelijk wat de wens van Gudelj zelf is, en mocht de speler toch willen vertrekken, dan legt Van Basten zich daarbij neer. ‘Dit is niet echt mijn zaak, maar een kwestie van de club. Ik heb mij daar aan te conformeren.’

3 Comments

 1. Jeroen

  20 juli 2014 at 16:10

  AZ moet er alles aan doen om Gudelj te behouden. Goede speler voor AZ. Veel kracht voor op het middenveld. Misschien overwegen om een nieuw contract aan te bieden? Laat hem voor een extra jaar tekenen plus verhoging van salaris. Dan verkopen we hem volgend jaar voor nog meer geld. Zoals Advocaat al eens zei, Gudelj heeft het in zich om de Europese top te bereiken. Daar ben ik het wel mee eens.

 2. oma

  20 juli 2014 at 16:20

  als er een bod zou komen van boven de tien miljoen,dan kan az hem niet houden.
  daar heeft AZ de middelen niet voor.

 3. NHN

  20 juli 2014 at 16:21

  Ik wil wel eens zien wat Gudelj zelf te zeggen heeft. Lijkt me niet zo’n domme jongen. Volgens mij luistert hij vooral na z’n Pa. Die heeft hem geloof ik ingepraat dat hij toen zijn vertrek bij NAC aanstaande was, beter eerst bij een club als AZ je sporen te verdienen, voordat je naar het buitenland gaat.
  Wij zullen allemaal zeggen dat 1 jaar tekort is bij AZ, en dat je hier nog door kunt groeien. Hopenlijk zegt Pa dat ook.
  Gudelj is een van de weinige leiders bij AZ, ik vind het feit dat hij blijft dan ook een noodzaak. Als die vertrekt heeft AZ een probleem.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *