Gorter zinspeelt op vertrek bij AZ

By
Updated: juli 20, 2014

De kans is zeer aanwezig dat AZ afscheid moet gaan nemen van Donny Gorter. De verdediger wil alleen blijven mocht hij meer speelminuten krijgen onder Marco van Basten. Nog een seizoen op de bank is geen optie.

“Een jaar op de bank zitten is niet goed voor mij en de club. Dan moet ik misschien denken aan verhuur, maar daar ben ik nu nog niet mee bezig.”

“Ik heb het idee dat onder Van Basten iedereen een eerlijke kans krijgt. Ik moet mijn kans grijpen op het middenveld”, aldus de oud-speler van NAC Breda. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  20 juli 2014 at 16:08

  AJB vertrek!! Nooit het AZ niveau gehad. Was niet eens basisspeler bij NAC voordat hij naar Alkmaar kwam. Nooit begrepen waarom Stewart hem heeft gehaald. Zie liever een jeugdspeler doorbreken ipv Gorter speelminuten geven. Wat jullie?

 2. NHN

  20 juli 2014 at 16:12

  Het idee om Gorter aan te trekken(zomer ’12) om de destijds vertrokken Poulsen op te volgen was een blunder. Hij voldeed daar in het geheel niet. Het was vooral een en al ergernis. Als middenvelder of zelfs als linksbuiten is hij volgens mij wel in te zetten. hij heeft zeker een voorzet in huis, en is een bijter. Maar ook op deze posities heeft AZ al genoeg opties.
  Dus gewoon afscheid nemen van Gorter. het was geen dure aankoop. Dus kun je ‘m voor een zacht prijsje in de verkoop doen. Het is jammer, had hem wel eens op een andere positie willen zien dan als linksback, maar AZ moet verder, en er zullen spelers moeten verdwijnen

 3. oma

  20 juli 2014 at 16:17

  ik zie liever Gorter op de plaats van Stoffel.
  gooi die maar in de uitverkoop.

  • NHN

   21 juli 2014 at 11:25

   Da’s helemaal geen gek idee. Stoffel was immers ook een koopje.
   Maar dan moet er wel werk van gemaakt worden.

 4. Harm

  21 juli 2014 at 16:09

  liefst zie ik de opstelling van komende weken zo:

  de winter

  johansson-gouweleeuw-hoedt-poulsen

  gudelj ortiz henriksen

  berghuis tankovic en hupperts

  maar dan wel gorter-haye-overeem-rosheuvel reserves

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *