‘Koeman gooit biografie over Van Gaal bij oud papier’

By
Updated: oktober 13, 2009
'K oeman gooit biografie over Van Gaal bij oud papier'

In alle commotie over de perikelen bij hoofdsponsor DSB had trainer Ronald Koeman van AZ dinsdagochtend voor de training ook nog even tijd voor een ludiek toneelstukje. Een verslaggever van een hilarisch tv-programma overhandigde de onverstoorbare oud-international de biografie van zijn ‘ex-vriend’ Louis van Gaal. Daarin stond een persoonlijk voorwoordje, gesigneerd en wel, dat volgens de tv-man afkomstig was van de hoofdpersoon zelf.

Op initiatief van de verslaggever was het vermeende cadeautje van Van Gaal bedoeld om de lucht tussen de twee voormalige kemphanen te zuiveren. De huidige coach van Bayern Munchen geeft Koeman in zijn biografie er stevig van langs. Ook Johan Cruijff krijgt het van Van Gaal flink te verduren. Hij reageerde daarop met de constatering dat er een draadje of een kabel bij voormalige bondscoach van Oranje los moet zitten.

Ook Koeman kon het dinsdag niet laten om Van Gaal op zijn nummer te zetten. “Wat Johan zei, daar kon ik me wel in vinden”, sprak hij met glimlach. “Van Gaal hoeft mij geen boek te sturen en hij hoeft me ook geen succes bij AZ te wensen. Natuurlijk is hij een goede trainer, maar al het andere vind ik minder aan hem. Ik wil het ook helemaal niet goed maken met hem. Het is goed zoals het nu is.”

Nadat hij koelbloedig alle vragen over het DSB-drama had beantwoord, stapte Koeman voordat hij aan de training begon op zijn AZ-woordvoerder af. Hij overhandigde hem het lijvige boekwerk van Van Gaal. “Hier Daan, voor het oud papier”, sprak Koeman zeer beslist. Bron: Telegraaf.nl

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>