Komst van Koeman pakt goed uit voor Holman

By
Updated: oktober 8, 2009
Komst van Koeman pakt goed uit voor Holman

Vorig seizoen werd Holman nauwelijks gebruikt door Louis van Gaal. De aanvallende middenvelder die overkwam van NEC moest genoegen nemen met een plek op de bank of de tribune. Dit seizoen lijkt het goed uit te pakken voor Holman, want onder Koeman krijgt hij genoeg speelminuten.

“Ik steek weer goed in mijn vel. Vooral in vergelijking met vorig seizoen. Het afgelopen seizoen was persoonlijk erg moeilijk voor me. Ook al werden we kampioen, het was zwaar omdat ik nauwelijks aan spelen toekwam. Dit seizoen is er in Ronald Koeman een nieuwe trainer en alles wijst erop dat deze verandering goed uitpakt voor mij. Hopelijk kan ik de lijn doortrekken met het oog op het WK van volgend jaar,” aldus Holman.

“Ik speel bij AZ nu in een nieuwe positie. Aan de rechterkant in een 4-4-2 systeem. Tot nu toe bevalt me dat goed en hopelijk blijft het ook goed gaan. Natuurlijk speel ik liever centraal achter de twee aanvallers of als echte aanvallende middenvelder. Maar ik raak steeds meer gewend aan mijn nieuwe positie. Ik wordt er allrounder door.”

Calory.nl – Voor al uw receptenberekeningen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>