De Winter hoopt op basisplek bij AZ

By
Updated: juli 10, 2014

Yves de Winter, in 2012 weggeplukt bij De Graafschap, wacht nog altijd op zijn competitiedebuut bij AZ. Het leek er even op dat Advocaat een keeperswissel zou doorvoeren afgelopen winter, maar helaas bleef deze uit voor de Belgische doelverdediger. Nu hoopt hij dat Van Basten hem wel die plek gunt.

‘Natuurlijk hoop ik eerste keus te worden dit seizoen. Wij starten allemaal met gelijke kansen. Ik heb nog niet gesproken met Marco van Basten.’ Toch hoopt hij wel spoedig duidelijkheid te krijgen.

Het is overigens maar de vraag of AZ voldoende potentie ziet in Yves de Winter. Afgelopen maanden kwam namelijk meerdere keren naar buiten dat AZ De Ruiter van Utrecht wil overnemen bij een eventueel vertrek van Esteban.

2 Comments

 1. brandon

  10 juli 2014 at 19:02

  Geheel terecht. Esteban mag van mij per direct verkocht worden dat is zo’n slechte keeper. Maar heb er alle vertrouwen in dat MvB dat ook wel ingezien heeft en die durft hopelijk wel wat Advocaat niet durfde nl spelers te wisselen die niet voldoen.

 2. sam

  18 juli 2014 at 22:39

  Toch maar voorzichtig in je uitspraak. AZ primeert voor alles en iedereen.
  De winter is een doorsnee doelman, niet meer niet minder.
  Als tweede doelman, okee, maar als eerste?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *