‘Beerens maakt deze week de overstap naar de Bundesliga’

By
Updated: juli 9, 2014

De Bild meldt dat het gesteggel tussen AZ en Hertha BSC eindelijk is opgelost. De snelle buitenspeler zal deze week zijn transfer afronden naar de Duitse competitie. Volgens dezelfde bron trekt AZ aan het kortste eind en hebben ze een transferbedrag van 1.5 miljoen euro afgesproken.

Beerens heeft al de medische keuring doorstaan en zal een contract van drie seizoenen gaan ondertekenen. In Duitsland zal hij een jaarsalaris opstrijken van 1 miljoen euro. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

15 Comments

 1. paddyk

  9 juli 2014 at 09:43

  Beerens bedankt voor je inzet. We zullen je dreigende acties missen.

 2. VakZer

  9 juli 2014 at 10:06

  Gefeliciteerd Beerens. Bedankt voor je inzet. Mooie beloning.

 3. oma

  9 juli 2014 at 10:47

  dan zullen ze nu wel serieus werk maken van,van duinen.

  • Jeroen

   9 juli 2014 at 13:38

   Ja dat denk ik ook. Ben benieuwd of het ze gaat lukken. ADO is tot op heden nog niet echt bereid geweest om mee te werken.

   • oma

    9 juli 2014 at 14:08

    als er maar genoeg geboden wordt,dan is iedere speler tekoop.

 4. woonwagenpower

  9 juli 2014 at 14:19

  Misschien kan AZ bij het aantrekken van Mike van Duinen, Elm en Janneke wuytens betrekken, De twee laatst genoemde naar ADO en wij van Duinen.

 5. AZ4Altijd

  9 juli 2014 at 14:20

  van Duinen hoeft van mij niet te. Staat daarmee de spelers die we al hebben > Rosheuvel in de weg. Hebben hem niet nodig. Geldverspilling. Ben nog niet zo onder de indruk van van Duinen.

 6. Ruud

  9 juli 2014 at 15:32

  Poot stijf houden bij Stewart valt niet mee blijkbaar. We hebben nog tot eind augustus. Of het uitverkoop is in Alkmaar. Doe maar weg. Halen we gemiddeld eredivisie niveau voor dezelfde prijs terug. Dit wordt geen Europa League volgend jaar zo.

 7. Jay

  9 juli 2014 at 16:22

  AZ is niet goed in onderhandelen als ze daadwerkelijk van 2,5 naar uiteindelijk 1,5 miljoen zijn gezakt. Maargoed, we moeten het Beerens ook gunnen en waarschijnlijk was er geen andere club in hem geinteresseerd.

 8. Harm

  9 juli 2014 at 17:47

  Sorry, maar ik ben geen fan van van Duinen, kzie liever dat iemand uit de jeugd die plek kan innemen of een nieuweling

 9. Gerrit Vooijs

  9 juli 2014 at 17:52

  1,5 miljoen is dus uiteindelijk het eindbod geworden nadat Hertha BSC was gestart met 1 miljoen en AZ er 2 miljoen voor wilde hebben. Omdat er geen andere geïnteresseerde clubs waren is dit uiteindelijk het beste resultaat.
  Het gebrek aan scorend vermogen breekt Beerens en AZ hierin op.

  Benieuwd wat AZ nu gaat doen. Ik zie in Van Duinen een nuttige speler door zijn harde werken. Zeg maar een goedkope/ mindere uitvoering van Dirk Kuyt.
  AZ heeft mogelijkheden op links met Hupperts, Tankovic en Haye. Hier komt Van Duinen dus nog bij. In dat licht moet AZ niet de hoofdprijs gaan betalen.

 10. Geert

  9 juli 2014 at 20:19

  Beerens is natuurlijk een prima speler, maar mist scorend vermogen. Met Tankovic lijkt AZ een sterke vervanger binnen te hebben die nog kan scoren ook. Logisch dus dat Beerens weggaat, zeker aangezien hij een aflopend contract heeft. Hertha is dan een te gekke club, met een prachtig stadion wat helaas altijd half leeg is. De capaciteit van dit stadion is dan ook groter dan die van de Allianz Arena.

  Beerens, succes in Duitsland en bedankt voor je inzet bij AZ!

  Betreft Van Duinen, hij voegt volgens mij niets toe aan AZ. Leuke speler voor een club als Utrecht, maar meer niet.

 11. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  10 juli 2014 at 14:01

  Wie moeten we nu de schuld gaan geven als er te weinig wordt gescoord? Of krijgt AZ nu eindelijk vleugelaanvallers die wel tussen de palen kunnen mikken of een geplaatste voorzet kunnen geven!?
  Misschien gaan we Berendsen toch nog ’n beetje missen… 😉
  Erfolg in Deutschland Roy!

 12. Gerritvooijs

  10 juli 2014 at 19:46

  Ik wens Roy Veel succes in Duitsland en ben blij dat bij toch nog een financiële klapper maakt. Hij heeft het verdiend want bij heeft nooit gezeurd en altijd hard gewerkt tot de laatste minuut.

 13. oma

  12 juli 2014 at 08:41

  mag ik even iets ophelderen,ik schreef dat over van Duinen omdat een paar dagen terug er een bericht stond AZ is van Duinen nog niet vergeten,of zo iets.
  daarom schreef ik dat over van duinen.
  ik persoonlijk mijn mening hoeft het van mijn ook niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *