Koeman stuurt El Hamdaoui weg

By
Updated: oktober 5, 2009
Koeman stuurt El Hamdaoui weg

El Hamdaoui heeft de afgelopen weken voor een aantal opstootjes gezorgd. De eerste keer had hij ruzie met een collega, de andere keer had hij onenigheid met Arveladze en gisterenavond was hij te laat in het stadion aangekomen.

Redenen genoeg voor Koeman om El Hamdaoui niet op te nemen in de wedstrijdselectie tegen NAC en een plek op de tribune te geven. Zijn afwezigheid werd overigens perfect overgenomen door Lens die uiteindelijk erg belangrijk bleek te zijn voor AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>