Hertha BSC zet AZ onder druk en wil transfer Beerens spoedig afronden

By
Updated: juli 7, 2014

Hertha BSC heeft geen zin om langer te wachten en wil van AZ duidelijkheid omtrent transfer Roy Beerens. Zowel de speler als de Duitse club zijn het al eens over een meerjarig contract, maar AZ is nog niet tevreden over het transferbedrag.

‘Wanneer we deze week geen overeenkomst kunnen sluiten, dan gaan we verder om ons heen kijken’, aldus manager Preetz van Hertha. Ze willen overigens niet verder gaan dan 1.5 miljoen euro, terwijl AZ minimaal 2 miljoen wil ontvangen. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    7 juli 2014 at 23:20

    Is die penningmeester van AZ nou echt zó inhalig geworden!? Die Beerens gaat hélemaal van de leg af als dit niet doorgaat en wat hou je dan over? Veel erin leggen deed ie al niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *