Al zin in woensdag?

By
Updated: juli 6, 2014

Om jullie alvast in de juiste sfeer te brengen. Een gouwe ouwe…..

Wel even je geluid aanzetten. Commentaar is even mooi als het doelpunt.

3 Comments

 1. woonwagenpower

  7 juli 2014 at 08:37

  Nou en of, petje af voor wat Nederland tot nu toe al gepresteerd heeft.

 2. Jay

  7 juli 2014 at 09:21

  En ik maar denken dat we de poule niet eens door zouden komen. Nu begin ik stiekem al te hopen dat we wereldkampioen worden. Het kan snel gaan.

 3. AZ WOMAN

  7 juli 2014 at 10:18

  Ik heb Woensdag avond dienst (ik werk in de zorg), dus ik kan misschien nog een stukje van de tweede helft meemaken. Maar ik verheug me er wel op.
  Op zondag, de dag van de Finale heb ik nachtdienst, dan kan ik een stukje van de eerste helft zien, jammer dat ik niet alles kan zien, maar het belangrijkste is dat Oranje wereld kampioen wordt, na drie keer tweede zou het toch mooi zijn. Ik denk dat bij de laatste vier, iedereen van iedereen kan winnen, laten we hopen op een heel mooi kampioenschap, met Nederland als winnaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>