AZ weet weer wat winnen is: 1-0

By
Updated: oktober 4, 2009
AZ weet weer wat winnen is: 1-0

Na dik een maand heeft AZ eindelijk weer eens gewonnen. In eigen huis werd NAC Breda met 1-0 verslagen. AZ kon nog niet echt overtuigen maar deze kleine zege zal in ieder geval het zelfvertrouwen vergroten.

AZ bouwde gaandeweg de eerste helft een overwicht op en kwam verdiend op 1-0, al was de manier waarop omstreden. NAC werd een corner onthouden (de bal ging via Romero naast) en uit de aanval die daarna volgde schoot Lens na goed doorzetten knap diagonaal raak.

NAC ging na de rust wel op zoek naar de gelijkmaker, maar AZ bleef de betere ploeg. Veel gevaar leverde dat niet op. Ari zag een schot gekeerd worden, en daar bleef het zo’n beetje bij. NAC bleef machteloos, ook invaller Leonardo kon het verschil niet maken.

Wedstrijdverloop

Lens 1-0 (30)

Geel: Kwakman (NAC), Lurling (NAC)

Opstelling: Romero (Didulica/89), Swerts, Jaliens, Moreno, Pocognoli, Holman (Elm/70), Mendes da Silva, Schaars, Martens, Dembele (Ari/41), Lens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *