Gorter tijdelijk aanvoerder van AZ

By
Updated: juli 6, 2014

Door het vertrek van Viergever naar Ajax, moet Marco van Basten op zoek naar een nieuwe aanvoerder. Opmerkelijk is te noemen dat Gorter deze taak op zich heeft genomen. Van Basten vroeg namelijk wie deze rol wilde vervullen, en alleen Gorter stak zijn hand op. ‘Dat zegt ook wel iets over deze groep’, aldus Van Basten. Erg jong en bescheiden. De kans dat Gorter aanvoerder blijft is overigens niet groot. Gudelj lijkt de beste papieren te hebben, maar dan moet hij wel eerst nog aansluiten bij de selectie. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

Wie zie jij het liefst als aanvoerder?

3 Comments

 1. NHN

  6 juli 2014 at 17:59

  Gorter als aanvoerder van AZ…het klinkt eigenlijk te bezopen voor woorden. Net zoiets als Berghuis op doel zetten, of Gerard Joling aantrekken als trainer.
  Maar het geeft toch ook maar weer eens keihard aan, waar het bij AZ (al jaren) aan scheelt. Allemaal lieve jongens, ideale schoonzonen. Druk met twitteren, en je dag niet hebben als het misgaat. Zodra ze een paar keer aardig tegen een balletje hebben getrapt, zijn ze toe aan de “volgende stap” , en het liefst naar 020.
  Het past allemaal in Ernies Filosofie.
  Maar…laat ik maar hopen dat AZ (eindelijk) een keer op weg is, af te rekenen met dat lieve jongens imago.
  De aangetrokken trainer en algemeen directeur stralen in elk geval al iets uit. Nu maar hopen dat dit in het veld ook wat beter wordt.
  En vanuit dat oogpunt,mag AZ ook wel een ander soort technisch directeur hebben. (Maar da’s mijn mening)

 2. Geert

  7 juli 2014 at 13:02

  Dit valt me heel erg tegen van een speler als Wuytens. Hij zou met zijn ervaring hier toch op kunnen staan? Ook Gouweleeuw of Poulsen zou dit prima kunnen doen. Los van het feit of dit geschikte personen zijn. Gudelj lijkt mij ook de geschikte man hiervoor.

  • Gerrit Vooijs

   7 juli 2014 at 19:17

   Precies, er is maar 1 leider bij AZ en dat is Gudelj. Zodra die terug is van vakantie krijgt hij de aanvoerdersband en niemand die dat zal bestrijden. Nou ja misschien Gorter……. 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *