‘Koeman verwacht geluk snel weer terug’

By
Updated: september 30, 2009
'Koeman verwacht geluk snel weer terug'

Ondanks de matige prestatie van AZ in de maand september blijft Koeman optimistisch. Waar de afgelopen wedstrijden Koeman weinig houvast boden zag hij gisteren een goed AZ spelen. “We hebben onszelf niet beloond,” vatte de trainer in één zin samen.

“Ik vind dat AZ een goede wedstrijd heeft gespeeld. Op de beginfase na hebben we aangetoond mee te kunnen op dit hoge niveau. Het enige wat ik de jongens kan verwijten, is dat ze geen tweede doelpunt hebben gemaakt. We lieten daardoor Standard in de wedstrijd,” aldus Koeman.

De laatste weken is het voetbal van AZ niet om aan te zien. Veel individuele fouten en geen collectief. Het puntenverlies van gisterenavond in het Champions League duel voelde dan ook als een verlies. “Inderdaad. We hebben opnieuw niet gewonnen, maar er is nog geen reden tot paniek. Het geluk komt wel weer terug. Ik verwacht dat we het goede spel van vandaag op termijn gaan omzetten in punten. Want daar draait het uiteraard allemaal om.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>