Gerbrands Lid van verdienste

By
Updated: juli 2, 2014

Toon Gerbrands is dinsdagavond bij zijn afscheid van AZ tot Lid van verdienste benoemd. De scheidend Directeur Algemene Zaken komt hiermee in een illuster rijtje met onder meer oud-AZ’ers als Louis van Gaal en Co Adriaanse.

Bij de afscheidsceremonie in Grand Café Van Gaal kreeg Gerbrands dinsdag veel lovende kritieken. Zo namen onder anderen Earnest Stewart, Dirk Scheringa en Ton van der Veldt (oprichter AFAS Software) het woord. Ook Adriaanse kwam in Alkmaar langs om Gerbrands te bedanken voor zijn twaalf dienstjaren bij AZ.

Aan het eind van het afscheidsfeest kreeg Gerbrands van René Neelissen (voorzitter RvC AZ) het speldje opgespeld dat hoort bij de term Lid van verdienste. AZ is Gerbrands dankbaar voor al het goede werk dat hij voor de club heeft gedaan.

One Comment

  1. Timon

    2 juli 2014 at 23:26

    Wat heb iik het koud gehad de laatste drie jaar op,de tribune. Moest steeds mijn wintersportkleding aan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *