Eerste training AZ onder Van Basten

By
Updated: juli 1, 2014

AZ heeft gisteren voor het eerst getraind onder de nieuwe trainer van AZ; Marco van Basten. “De eerste dag is natuurlijk altijd een beetje spannend, maar het is niet meer de eerste keer”, zei Van Basten na afloop.

Er verscheen een grote groep voetballers op het trainingsveld naast het AFAS Stadion. Alleen Aron Jóhannsson (actief op WK met Amerika) en Nemanja Gudelj (nog een week extra vakantie) ontbraken. Wel stonden de nieuwe aanwinsten Muamer Tankovic, Guus Hupperts en Djavan Anderson op het veld. De komende weken zal er nog wel wat veranderen in het team van AZ. “Roy Beerens geeft zelf aan dat hij weg wil. Wel moet eerst het gevraagde bedrag worden betaald”, aldus Van Basten.

Zaterdag speelt AZ de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Dan wordt er geoefend tegen de amateurs van SVW ’27. Bron: RTV N-H

3 Comments

 1. Geert

  1 juli 2014 at 09:37

  Ben er helaas niet geweest dit jaar… Op de foto’s zag ik dat ze nog trainde in de trainingskleding van vorig jaar. Weet iemand wanneer het nieuwe tenue gepresenteerd wordt? Duurt altijd zo lang bij AZ. De eerste training van het nieuwe seizoen in oud materiaal, ik vind het altijd wat amateuristisch overkomen.

  • Jay

   1 juli 2014 at 10:55

   Begin juli zou het nieuwe shirt gepresenteerd worden. Aangezien zaterdag de eerste oefenwedstrijd is, zal het voor die tijd wel gebeuren, neem ik aan.

   • I.pjotr3

    1 juli 2014 at 23:29

    Details zullen niet veel afwijken dan het nieuwe macronshirt van Napoli.
    Shirt vorig seizoen had eenzelfde kraag…….andere kleur natUurlijk 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *