Fan van AZ doorbreekt magische grens van 1 miljoen views

By
Updated: juni 5, 2014

Al ongeveer 8 jaar lang ben ik dagelijks bezig met AZ. Ik startte met az.blieb.nl wat naderhand een andere naam kreeg (az.nieuwslog.nl). Dat was toen onderdeel van een veel groter ‘burgerjournalistiek’ platform. Eind 2010 gaven zij aan te willen stoppen met nieuwslog, en ik moest dus alleen verder. Dat was voor mij een belangrijk punt, want een nieuwe site/naam betekende dat ik alles weer opnieuw moest opbouwen. Het had dan ook niet veel gescheeld of ik was definitief gestopt.

Uiteindelijk toch in december 2010 besloten om verder te gaan onder de naam: Fan van AZ. De start was erg moeilijk. Veel mensen wisten mij niet meer te vinden dus ik raakte veel bezoekers kwijt. Toch doorgezet en 3.5 jaar later heeft deze site de magische grens van 1 miljoen views doorbroken. Dat is toch een mooie prestatie.

Ik ben zeker niet van plan om te gaan stoppen. Sterker nog, ik denk dat er nog zeker groeimogelijkheden zijn. Het is namelijk ontzettend gaaf om te zien dat er zoveel mensen blijven reageren en discussiëren over de mooiste club van Nederland. Dat motiveert mij om door te blijven gaan. De komende maanden zal ik kijken of ik met beperkte financiële middelen de site kan vernieuwen (o.a. nieuwe layout, eenvoudiger ‘man of the match, supporters cafe, zelf content maken en uploaden etc.). Ik zal jullie gaandeweg op de hoogte houden van de vorderingen. Maar één ding blijft zeker: Fan van AZ blijft de website voor de echte AZ supporter!

Bedankt allemaal!!!!

 

 

 

 

 

 

33 Comments

 1. harm

  5 juni 2014 at 20:52

  Bedankt voor alle nieuws en gefeliciteerd met +1 miljoen kijkers!!!

  GA zo door

 2. quando

  5 juni 2014 at 21:01

  Jeroen, een mooie mijlpaal, van harte gefeliciteerd! Jouw nieuwtjes volg ik elke dag met veel plezier. Het wordt weer een mooi seizoen.

 3. joost

  5 juni 2014 at 21:19

  Jeroen, gefeliciteerd. Top dat je dit allemaal doet!

 4. Mozes

  5 juni 2014 at 22:01

  Jeroen, je hebt een topsite neergezet!

  Deze site is inderdaad toe aan vernieuwing maar qua inhoud is het nog altijd prima. Je update snel en gebruikt meerdere bronnen om nieuws te vinden.

  Ik zou zo nu en dan ook scherpe columns willen lezen over mijn clubje en vooral video willen zien. Dat is misschien voor latere zorg.

  Op naar de 10 miljoen.

 5. urdal

  5 juni 2014 at 22:39

  Super Jeroen. Dit is ook gewoon een Top site over de mooiste club van Nederland waar iedereen eerlijk zijn mening mag geven.
  Ik kijk hier elke dag wat er gaande is met ons cluppie.
  Dus zoals barry stevens altijd zei: Vooral doorgaan!!!! met deze super site. Gefeliciteerd!!!

 6. azdc

  5 juni 2014 at 22:46

  Gefeliciteerd en ga zeker door. Ik check de site dagelijks meerdere malen!

 7. Wesley

  5 juni 2014 at 23:12

  Gefeliciteerd Jeroen,

  Ik bezoek je site meerdere keren per dag. Echt een top site. Op jou site staan meer nieuwe dingen dan op de officiële az site. Nogmaals gefeliciteerd

 8. Jeroen

  5 juni 2014 at 23:19

  Bedankt allemaal voor de erg leuke reacties 😀

 9. VakZer

  5 juni 2014 at 23:20

  Goed gedaan en bedankt

 10. hark

  6 juni 2014 at 03:07

  Gefeliciteerd! No-nonsense website, duidelijk, in chronologische volgorde, meer hoeft niet. Niets aan veranderen.

 11. Gerrit Vooijs

  6 juni 2014 at 07:57

  Jeroen, proficiat !
  Ik ben op deze site terecht gekomen door mond op mond reclame en dat is de sterkste soort. Velen hebben je inmiddels gevonden en zijn gebleven.
  Compliment voor deze site, ga zo door !

 12. oldfan

  6 juni 2014 at 08:12

  Van harte gefeliciteerd. Ik ben vanaf 1970 seizoenkaarthouder en voel me zeer betrokken bij de club. Respect voor jouw werk want wat mij betreft ziet het er allemaal prima uit en kan ik je alleen maar bedanken voor alles wat je doet. Ik hoop hier nog jaren van te mogen genieten. Samen met ons hopen we dat we nog lang informatie mogen ontvangen van onze bijzondere club.

 13. Hatze Flats

  6 juni 2014 at 08:19

  Thanks Jeroen… ook ik heb je ooit gevonden en de laatste tijd zelfs een paar reviews geplaatst. Vooral als je van huis bent kun je AZ lekker blijven volgen. Bedankt voor jouw inzet … Hatze Flats.

 14. AZ WOMAN

  6 juni 2014 at 08:34

  Namens mij en Woonwagenpower PROFICIAT!
  Misschien kunnen we als lezers en gebruikers van je mooie site, een financiele bijdragen leveren, zodat je, je gewenste vernieuwingen kunt uitvoeren. Nu dragen jouw schouders alle lasten, je stopt er een hoop tijd en energie in, terwijl we er allemaal van genieten.We hopen dat je nog in lengte van jaren hier mee door mag gaan.
  Als iedere lezer en/of gebruiker van deze mooie site iets doneert (naar draagvlak en we weten niet om wat voor bedrag je praat) , kom je misschien weer een stukje verder.
  Jeroen bedankt en we zijn heel blij dat je niet hebt opgegeven maar door gezet hebt.

 15. Jay

  6 juni 2014 at 08:50

  Goed bezig Jeroen! Ik ben blij dat ik een kleine bijdrage kan leveren aan deze site en hoop dat het in de toekomst nog mooier en groter wordt!

  • MikeR

   6 juni 2014 at 09:27

   Bedankt Jeroen! Ik sluit me bij de woorden van Jay aan, Ik ben ook blij dat ik een kleine bijdrage kan leveren aan deze site.

  • Jeroen

   6 juni 2014 at 20:05

   Van jou oo Jay! Mooi dat je soms nog sneller bent met het posten van nieuws dan ik haha

 16. gerard

  6 juni 2014 at 09:50

  Mijn complimenten dat je site nog meer moge groeien

 17. timon

  6 juni 2014 at 11:42

  nou ja ,gaat wel deze site

  • oma

   6 juni 2014 at 11:53

   kan jij wel ergens positief op reageren zuurpruim?
   heb je z`n rotwijf dat je onder de plak zit?

   Jeroen ik vind je site klasse op mijn steun kan je rekenen,maak maar een banknummer bekent.

   • woonwagenpower

    6 juni 2014 at 12:38

    Heel mooi gezegd Oma.

    • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

     6 juni 2014 at 14:02

     Schitterend zoals jullie allemaal netjes in jullie rol blijven. Ik zou haast denken dat jullie een of twee personen zijn. Een soort van Dik Voormekaar Show op deze site. 😀

     Ik heb mezelf helemaal suf geklikt voor die miljoen views en ga daar ook mee door voor de twee. Verder kan ik niet zo veel uitrichten hier dus waar zijn die fanatieke fans met aspiraties om de opvolger te worden van Jack van Gelder, de Snor of Hans Kraaij Jr? Interviews wil ik lezen of bekijken dus trek je regenjas aan, verzamel een camera en/of een microfoon en stel goede vragen! Begin ergens, kom van die bank af en leef je uit.

   • Jeroen

    6 juni 2014 at 20:13

    Oma heel lief 🙂 net zoals het idee van AZ Woman. Ik ga eerst met wat kennissen praten die verstand hebben van webdesign of ze wat kunnen regelen. Ik zal niet direct terugvallen op jullie, maar ik zal het zeker in mijn achterhoofd houden 😀

  • Jeroen

   6 juni 2014 at 20:04

   Uit jouw mond is dat toch een groots compliment 😉

 18. Geert

  6 juni 2014 at 13:29

  Gefeliciteerd Jeroen, zeker goed dat je hebt doorgezet!

 19. NHN

  6 juni 2014 at 16:08

  Ben meestal ver van huis. Vaak ook nog zonder internet. Als ik weer inde bewoonde wereld ben, is meestal het 1e wat ik doe, deze site bezoeken. Bezocht 1st voornamelijk Forza-AZ, maar dat is bij mijn weten ter zielen gegaan.
  AZ-fanpage bekijk ik ook dagelijks,maar Fan van AZ zit me gewoon wat beter. Ik vindt het heerlijk, discussieren over AZ. Deze club is nu eenmaal een deel van mijn leven. Ik zou me niks anders kunnen voorstellen. Zelfs het gezever van Timon, is me welkom. Ik bedoel als iedereen dezelfde richting oplult, is er ook niks meer aan.
  Hoe dan ook: deze site is gewoon TOP. Alle credits aan Jeroen

  • Jay

   6 juni 2014 at 17:24

   Forza-AZ is er idd niet meer. Op het laatst was ik de enige die daar nog nieuws plaatste en de beheerder had er geen geld en tijd meer voor over en is er mee gestopt.

 20. NHN

  6 juni 2014 at 18:10

  Ah,vandaar. Erg jammer, want dat was ook een prima site.
  Na een internetloze periode kwam ik op een gegeven moment thuis, en het was er niet meer. En zodoende dus hier belandt. Voor mij ook goed. Maar zonde van Forza-AZ.
  Zo te horen trekt Jeroen voorlopig de stekker er nog niet uit (gelukkig maar).

  • Jeroen

   6 juni 2014 at 20:06

   Ik wilde op een gegeven moment forza-az overnemen om dat te koppelen aan fanvanaz, maar ze vroegen belachelijk veel geld voor de naam terwijl er al maanden niets mee was gedaan. Iets van 1500 euro!!! Jammer dat de site niet meer bestaat.

 21. I.pjotr3

  6 juni 2014 at 21:57

  JEROEN, OP NAAR DE 2 MILJOEN,
  KLASSE MAN. 🙂

 22. Evert

  7 juni 2014 at 13:03

  Ik geloof dat alles al gezegd is, het mooie van al die berichten is dat wij onze club in ons hart hebben en dat is mooi. Ik persoonlijk vind dit de beste forum omdat het lekker strak is en overzichtelijk, ik zou daar niets aan veranderen. Voor vele mensen is deze site een dagelijks onderdeel van hun leven, zo ook die van mij. Zelfs de negatieve berichten van Timon vind ik leuk!
  Rest mijn niets anders te zeggen van proficiat Jeroen!!!!!

 23. Thom

  10 juni 2014 at 07:47

  Gefeliciteerd Jeroen! grote klasse man
  groeten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *